ΠΑΤΗΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΜΕΝΟΥ

Άνεργοι: Πότε θα πάρουν Δώρο Χριστουγέννων και επίδομα ΟΑΕΔ; Αυτή είναι η ημερομηνία καταβολής

Advertisement

Δώρο Χριστουγέννων ΟΑΕΔ και επίδομα ΟΑΕΔ από τη Δευτέρα 10 Δεκεμβρίου 2018. Δείτε όσα πρέπει να γνωρίζετε για τα επιδόματα ανεργίας και επιδόματα μακροχρονίοως ανέργων ΟΑΕΔ.
Από την ερχόμενη Δευτέρα 10 Δεκεμβρίου 2018 θα καταβάλλεται το δώρο Χριστουγέννων 2018 στους επιδοτούμενους ανέργους, αλλά και στις δικαιούχους της ειδικής παροχής προστασίας μητρότητας, όπως ανακοίνωσε ο Οργανισμός Απασχόλησης Εργατικού Δυναμικού (ΟΑΕΔ).

Επίσης, από τη Δευτέρα 10 Δεκεμβρίου 2018 θα προπληρωθούν τα επιδόματα ανεργίας, τα επιδόματα μακροχρονίως ανέργων και τα βοηθήματα ανεργίας των αυτοτελώς και ανεξαρτήτως απασχολουμένων, που κανονικά καταβάλλονται από 10/12/2018 έως και 06/01/2019. Οι πιστώσεις θα γίνουν στους τραπεζικούς λογαριασμούς των δικαιούχων.

Να σημειωθεί ότι ο έλεγχος για την αυτοπρόσωπη παρουσία των τακτικά επιδοτούμενων ανέργων, των δικαιούχων του βοηθήματος των αυτοτελώς και ανεξαρτήτως απασχολουμένων και των μακροχρονίως ανέργων, στα χρονικά διαστήματα που τους έχουν οριστεί, εξακολουθεί να ισχύει.

πηγή: newsit.gr

Advertisement