ΠΑΤΗΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΜΕΝΟΥ

Τα Ξενοδοχεία ξέρουν πως τους Κλέβουμε – Δείτε όμως τι Δεν πρέπει να κλέψετε γιατί μπορεί να Μπλέξετε Άσχημα

Advertisement

Ας αρχίσουμε με τα προϊόντα περιποίησης. Τα ξενοδοχεία δεν έχουν κανένα πρόβλημα αν τους πάρετε τα μικρά μπουκαλάκια με σαμπουάν ή τα σαπούνια. Πολλές αλυσίδες αφήνουν και σημειώματα που μας ενθαρρύνουν να το κάνουμε.Για τα ξενοδοχεία, αυτά τα αντικείμενα είναι δωρεάν διαφήμιση. Επίσης, τα ξενοδοχεία δεν έχουν πρόβλημα να τους πάρουμε τα σημειωματάρια και τα στυλό.

Ποιο είναι όμως το όριο; Παρόλο που είναι αρκετά κλισέ να παίρνουμε πετσέτες ή ρόμπες πριν φύγουμε, τα περισσότερα ξενοδοχεία το μισούν. Οι κλοπές κοστίζουν $100 εκατομμύρια στα ξενοδοχεία κάθε χρόνο. Πράγματι, πολλά ξενοδοχεία βάζουν μικροσκοπικά τσιπάκια σε τέτοια αντικείμενα ώστε να μπορούν να τα εντοπίσουν.

Άλλα αντικείμενα που τους κλέβουν συχνά είναι τηλεκοντρόλ, σεντόνια και μαξιλάρια.

Και ενώ πιθανώς να έχετε βάλει στο μάτι αντικείμενα όπως πιστολάκια, καφετιέρες, τηλεοράσεις ή ψυγεία, είναι εύκολο να καταλάβετε πως αυτά είναι εκτός ορίων. Το ίδιο ισχύει για το πιάνο, τον πολυέλαιο, το τζάκι και άλλα παρόμοια πράγματα που πολλοί προσπαθούν να κλέψουν.

Όχι μόνο είναι δύσκολο να χωρέσεις μία τέτοια τηλεόραση στις βαλίτσες σου, αλλά το ξενοδοχείο θα μπορέσει εύκολα να καταλάβει πως λείπει. Πιθανώς να φύγετε χωρίς να σας πουν κάτι. Πιθανώς να μην σας συλλάβουν καν.

Αλλά είναι επίσης πολύ πιθανό να σας χρεώσουν στην πιστωτική κάρτα επιπλέον χρήματα.

Ακόμα και εάν δεν πάτε φυλακή επειδή κλέψατε πετσέτες, υπάρχουν συνέπειες εάν κλέψετε πράγματα που δεν πρέπει. Είναι πολύ πιο σοβαρό από ότι νομίζουμε!

Εσάς σας έχουν πιάσει ποτέ επειδή κλέψατε κάτι από ξενοδοχείο;

ΠΗΓΗ: tiphero.com

Διαβαστε εδω την συνέχεια

Advertisement