ΠΑΤΗΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΜΕΝΟΥ

Η 23χρονη Διονυσία νίκησε τον καρκίνο στον εγκέφαλο και βγήκε από την εντατική

Advertisement

Η Διονυσία Μαρούδα ένα νέο πανέμορφο κορίτσι το οποίο διαγνώστηκε με όγκο στο αριστερό τμήμα του εγκεφάλου νίκησε την μάχη με τον καρκίνο.

Ύστερα από 10 ολόκληρες ώρες χειρουργείο σε Κλινική στο Ανόβερο το νεαρό κορίτσι κατόρθωσε πλέον να υπερβεί τον κίνδυνο και τώρα μια μόλις μέρα έπειτα από την επέμβαση επισημαίνει χαρακτηριστικά στην σελίδα της στο Facebook : “Νιώθω μεγάλη ανάγκη να σας ευχαριστήσω όλους και να σας μεταφέρω τη χαρά μου.

Με την πολύτιμη βοήθεια σας κατάφερα να ολοκληρώσω το πρώτο στάδιο της θεραπείας μου. Μετά από πολλές ώρες στο χειρουργείο και μια δύσκολη πρώτη ήμερα ανάρρωσης έχω αρχίσει και νιώθω ήδη πολύ καλύτερα. Τα πρώτα μηνύματα από το χειρουργείο είναι πολύ θετικά και μου δίνουν κουράγιο να συνεχίσω την προσπάθεια μου. Σύντομα θα σας μεταφέρω νεοτέρα από την ανάρρωση μου και σε λίγες ημέρες ελπίζω ότι θα επιστρέψω στη Ζάκυνθο. Σας ευχαριστώ και πάλι για όλα”.

Συγκινητικά και τα λόγια του πατέρα της, ύστερα από το χειρουργείο της Διονυσίας: “Νικήσαμε όλα πήγαν καλά και αυτό χάρη στη βοήθεια όλων και τη σκέψη σας. Σας ευχαριστούμε όλους για όσα κάνατε. Μπορούμε να είμαστε πλέον αισιόδοξοι”.

Πηγή

Διαβαστε εδω την συνέχεια
Φόρτωση Διαφημίσεων...