ΠΑΤΗΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΜΕΝΟΥ

Αδυνάτισε και Πάει για six pack: Η Απίθανη Μεταμόρφωση του Τόνυ Μαυρίδη! [φωτο]

Advertisement

Η δύναμη της θέλησης κάνει θαύματα. Τον Τόνυ Μαυρίδη τον γνωρίσαμε πριν πολλά χρόνια, ως φίλο και συνεργάτη της Έλενας Παπαρίζου. Τότε ήταν ένας κομψός άντρας με στυλ, που έλαμπε στο πλευρό της γνωστής τραγουδίστριας.

Στην πορεία όμως ο Τόνυ Μαυρίδης άρχισε να αλλάζει. Παραμέλησε τον εαυτό του με αποτέλεσμα να βάλει πολλά κιλά και να μη θυμίζει σε τίποτα τον Μαυρίδη των πρώτων του χρόνων στην Ελλάδα.

Αν η τελευταία εικόνα που έχετε στο μυαλό σας, είναι αυτή του… εύσωμου Μαυρίδη, τότε μάλλον έχετε καιρό να τον δείτε και έχετε χάσει επεισόδια.

Γιατί ο Τόνυ φαίνεται ότι αποφάσισε να αλλάξει και έγινε ο πιο τακτικός θαμώνας του γυμναστηρίου. Μετά από ατελείωτες ώρες προπόνησης, τα αποτελέσματα είναι κάτι παραπάνω από εμφανή. Η μεταμόρφωση του είναι εντυπωσιακή.

Ο Μαυρίδης με την…μπυροκοιλιά και τα περιττά κιλά, λίγο ακόμα θέλει να αποκτήσει six pack. Δείτε την εντυπωσιακή αλλαγή του και θα καταλάβετε γιατί έχουμε εντυπωσιαστεί…

Αδυνάτισε και Πάει για six pack: Η Απίθανη Μεταμόρφωση του Τόνυ Μαυρίδη! [φωτο] - Εικόνα 2

Και αν ακόμα δεν καταλάβατε τη διαφορά να μας επιτρέψετε να σας βοηθήσουμε λίγο. Δείτε το πριν και το μετά της απίθανης αλλαγής…

Αδυνάτισε και Πάει για six pack: Η Απίθανη Μεταμόρφωση του Τόνυ Μαυρίδη! [φωτο] - Εικόνα 3

Πηγη dailymedia.gr

Advertisement