ΠΑΤΗΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΜΕΝΟΥ

Ανήμερα Χριστούγεννα: Η στήριξη του Μπιμπίλα στον φερόμενο βι@στή του ταξιτζή – «Κουράγιο»

Advertisement

Πριν από μερικές εβδομάδες είχε απασχολήσει την επικαιρότητα η είδηση πως ο 29χρονος ηθοποιός Γιώργος Καρκάς, φαίρεται να ασέλγησε σε 24χρονο οδηγό ταξί.

Η υπόθεση έχει πάρει την δικαστική οδό και ο ηθοποιός πέρασε τις πύλες των φυλακών του Κορυδαλλού. Όπως φαίνεται, δεν είναι μόνος στα δύσκολα, αφού έχει στο πλάι την οικογένεια του, φίλους και συναδέλφους.

Ο Σπύρος Μπιμπίλας όπως ο ίδιος γνωστοποίησε μέσω φωτογραφιών που δημοσίευσε, στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, βρέθηκε μαζί με τον Πάνο Σταθακόπουλο και την οικογένεια του Γιώργου Καρκά, στο επισκεπτήριο των φυλακών.

Επιπρόσθετα, ο Σπύρος Μπιμπίλας έγραψε ως λεζάντα τα εξής: «Ενω ολοι γιορταζουν τα Χριστουγεννα εξω απο τις φυλακές Κορυδαλλού μαζί με την αγαπημένη μου οικογένεια του καλου μου φίλου Γιώργου Καρκά κ τον φίλο κ συνάδελφο Πάνο Σταθακόπουλο στο επισκεπτήριο … Γιωργο κουράγιο κι υπομονή στην μεγάλη δοκιμασία που υφίστασαι εξ αιτίας της καταγγελίας κάποιου που φοβάται να μας δειξει το πρόσωπο κ το όνομα του κ απο την βραδυκίνητη ελληνική δικαιοσύνη … Ειμαστε κ θα είμαστε κοντά σου για όσο χρειαστεί γιατί έχουμε πεισθεί όπως κι όλος ο κόσμος για την αθωότητα σου…».

Δείτε τα χαρακτηριστικά στιγμιότυπα:

Ανήμερα Χριστούγεννα: Η στήριξη του Μπιμπίλα στον φερόμενο βιαστή του ταξιτζή – «Κουράγιο…» - Εικόνα 1

Ανήμερα Χριστούγεννα: Η στήριξη του Μπιμπίλα στον φερόμενο βιαστή του ταξιτζή – «Κουράγιο…» - Εικόνα 2

nassosblog

Advertisement