ΠΑΤΗΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΜΕΝΟΥ

Αυτά είναι τα 5 Ζώδια που θα βρουν τον Έρωτα μέσα στο 2019!

Advertisement

Και καθώς το 2018 μας αποχαιρετά και η έλευση του 2019 πλησιάζει, ήρθε η στιγμή, αφού είδαμε τα τρία πιο τυχερά ζώδια του 2019, τον τυχερό μήνα του 2019 για κάθε ζώδιο και τα πέντε ζώδια που θα αλλάξει η ζωή τους την επόμενη χρόνια, να δούμε και τα 5 ζώδια που θα βρουν τον έρωτα μέσα στο 2019!

Τα 5 πιο τυχερά ζώδια στον έρωτα το 2019 και το ζώδιο με το οποίο θα ταιριάξουν περισσότερο και λιγότερο είναι τα εξής:

1. Ταύρος

Ο Ταύρος είναι πιθανό μέσα στο 2019 να βρει τον έρωτα στα μάτια ενός Καρκίνου. Από την άλλη πλευρά είναι πιο απίθανο να ερωτευτεί έναν Δίδυμο.

2. Δίδυμοι

Ο Δίδυμος θα ερωτευόταν και θα τα πήγαινε τέλεια μέσα στο 2019 με έναν Ιχθύ. Σε καμία περίπτωση όμως δεν θα τα πήγαινε καλά με έναν Καρκίνο.

3. Παρθένος

Η Παρθένος το 2019 έχει πολλές πιθανότητες να ερωτευτεί και όλα θα πήγαιναν καλύτερα αν έβρισκε τον έρωτα στα μάτια ενός Λέοντα. Από την άλλη πλευρά, τα πράγματα δεν θα ήταν ευοίωνα αν έπεφτε στην αγκαλιά ενός Κριού.

4. Σκορπιός

Δυνατή χρονιά και για τον Σκορπιό στα ερωτικά ο οποίος μπορεί να βρει τον έρωτα στα μάτια ενός Αιγόκερου, μέσα στο 2019. Θα ήταν λάθος πάντως, να πέσει στον έρωτα ενός Κριού, μέσα στην επόμενη χρονιά.

5. Αιγόκερως

Ο Αιγόκερως έχει πολλές πιθανότητες να ερωτευτεί μέσα στο 2019 και με τον Σκορπιό θα τα πήγαινε ιδανικά. Από την άλλη δεν θα… έβγαζαν τη ρονιά παρέα με τον Τοξότη.

ΠΗΓΗ: iefimerida.gr

Advertisement