ΠΑΤΗΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΜΕΝΟΥ

Αυτοάμυνα απέναντι στη γάτα επικαλέστηκε ο ιερέας που τη σκότωσε με σκουπόξυλο

Advertisement

Αυτοάμυνα απέναντι στη γάτα επικαλέστηκε ο ιερέας που τη σκότωσε με σκουπόξυλο

Σύμφωνα με το e-thessalia, υπήρξε συμφωνία ανακριτή-εισαγγελέα υπηρεσίας και ο 88χρονος συνταξιούχος ιερέας αφέθηκε ελεύθερος,

Ο ιερέας που σκότωσε την γάτα στο Βόλο επικαλέστηκε αυτοάμυνα, κατά την απολογία του στον ανακριτή σχετικά με την πράξη του να χτυπήσει μέχρι θανάτου το άτυχο ζώο και εν συνεχεία να το βάλει σε μία πλαστική σακούλα και να το πετάξει στα σκουπίδια.

Σύμφωνα με το e-thessalia, υπήρξε συμφωνία ανακριτή-εισαγγελέα υπηρεσίας και ο 88χρονος συνταξιούχος ιερέας αφέθηκε ελεύθερος, με τον περιοριστικό όρο της απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα.

Ο 88χρονος νοσηλεύεται, καθώς μετά το περιστατικό αισθάνθηκε αδιαθεσία, αφού του επιβλήθηκε και πρόστιμο 30.000 ευρώ. Κατηγορείται ακόμη ότι τοποθέτησε σε πλαστική σακούλα τη σκοτωμένη γάτα και την πέταξε σε κάδο σκουπιδιών.

Η ενέργειά του δεν πέρασε απαρατήρητη από νεαρό, που φέρεται να είδε τη σκηνή και να ενημέρωσε την Αστυνομία. Αστυνομικοί του Τμήματος Βόλου αναζήτησαν τον ιερέα και τελικά τον συνέλαβαν τη Δευτέρα το απόγευμα, με την κατηγορία της ζωοκτονίας.

Υπενθυμίζεται πως ο ηλικιωμένος, το βράδυ της περασμένη Δευτέρας, ενώ βρισκόταν στα κρατητήρια αισθάνθηκε αδιαθεσία, καθώς αντιμετωπίζει πρόβλημα με την καρδιά του και μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Βόλου, όπου και νοσηλεύεται φρουρούμενος.

Πηγή : rosa.gr

Πηγή

Advertisement