10 κρυφές αλήθειες για τους ανθρώπους που είναι ευγενικοί αλλά πάσχουν από προβλήτα άγχους

Ιούνιος 30, 2018Η καλοσύνη και το άγχος, συχνά είναι οι δύο όψεις του ίδιου νομίσματος. Οι δυσκολίες της ζωής προσφέρουν το μάθημα της εμπάθειας, το οποίο είναι καλό, αλλά μερικές φορές μπορεί να οδηγήσει σε μια ζωή …


Η καλοσύνη και το άγχος, συχνά είναι οι δύο όψεις του ίδιου νομίσματος. Οι δυσκολίες της ζωής προσφέρουν το μάθημα της εμπάθειας, το οποίο είναι καλό, αλλά μερικές φορές μπορεί να οδηγήσει σε μια ζωή με άγχος. Ωστόσο, ο φόβος για το τι θα μπορούσε να συμβεί, ταυτίζεται με τα συναισθήματα της εμπάθειας. Και μερικές φορές οι άνθρωποι που είναι υπερβολικά ευγενικοί, είναι λόγω του άγχους που τους περιβάλει.

Ένας αγχώδης άνθρωπος, νιώθει επιτακτική την ανάγκη να ευχαριστήσει τους άλλους, τόσο που το άγχος του υπερχειλίζεται. Αλλά η ευαισθησία τους για τις ανάγκες των άλλων, επίσης σημαίνει ότι είναι από τους πιο ευγενικούς ανθρώπους που συναντήσατε ποτέ.

10 αλήθειες για τους ανθρώπους που είναι πολύ ευγενικοί και πολύ αγχωμένοι:

Οι άνθρωποι που είναι πολύ ευγενικοί, ανησυχούν συνεχώς για τους άλλους ανθρώπους και συχνά εις βάρος των δικών τους αναγκών. Το βλέπουν εγωιστικό, να καλύπτουν τις δικές τους ανάγκες πρώτα.

Έχουν έντονο το αίσθημα της ενσυναίσθησης και καταλαβαίνουν αμέσως τα συναισθήματα των άλλων ατόμων. Ανοιχτείτε τους!

Αν έχετε κάποια σχέση με κάποιο άτομο που είναι πολύ ευγενικό και έχει πολύ άγχος, μην φοβάστε από την προσκολλημένη συμπεριφορά του. Αυτή θα εξασθενίσει, όσο θα μεγαλώνει η εμπιστοσύνη του προς το πρόσωπό σας.

1

Εάν έχουν κάποιο πρόβλημα μαζί σας, θα προσπαθήσουν να το συζητήσουν. Χρειάζεται πολύ θάρρος από την πλευρά τους για να έρθουν σε αυτή τη θέση και σημαίνει ότι εκτιμούν τη σχέση που έχουν μαζί σας. Πάρτε το σαν κομπλιμέντο!

Τους είναι πιο εύκολο, από το να είναι ειλικρινής και να ρισκάρουν να πληγώσουν. Δυστυχώς, αυτό σημαίνει και ότι δεν φεύγουν εύκολα από μια κακή σχέση, στην οποία απουσιάζουν τα έντονα συναισθήματα.

Όταν έχουν να κάνουν με κοινωνικές εκδηλώσεις, το άγχος τους χτυπάει κόκκινο. Οι ευγενικοί και πολύ αγχώδεις, δεν θέλουν να παίρνουν τις τελικές αποφάσεις, εκτός και αν ξέρουν ότι είναι όλοι ευχαριστημένοι.

2

Θα έκαναν τα πάντα για τους άλλους, ακόμη και για αυτούς που δεν θα τους ξεπλήρωναν ποτέ τη χάρη.

Αυτοί οι άνθρωποι, συνήθως συμφωνούν με όλους. Ακόμη και αν ουσιαστικά διαφωνούν σε κάτι, δεν θα εκφράσουν τη γνώμη τους για να μη φέρουν αναστάτωση στην παρέα.

Καταλαβαίνουν ότι οι φόβοι τους δεν είναι λογικοί, αλλά αυτό δεν τους απαλλάσσει από το άγχος.

Αυτοί οι άνθρωποι, θα παραδεχτούν εύκολα τα λάθη τους και σχεδόν πάντα θα ζητήσουν πρώτοι συγγνώμη. Δεν θέλουν να κάνουν τους άλλους ανθρώπους να αισθάνονται άβολα, για αυτό και συγχωρούν ξανά και ξανά.

Πηγή

Διαβάστε περισσότερα ΕΔΩ
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.