Τα Aλλάζει τώρα η Αλβανή Καλλονή στην Ρόδο για τα «Ομαδικά » με παντρεμένους

Σεπτέμβριος 13, 2018Όπως έγραψε η «δημοκρατική», η 31χρονη χωρισμένη Αλβανίδα καλλονή διαμένει στη Ρόδο τα τελευταία δύο χρόνια και είχε γνωρίσει μέσω του facebook έναν έγγαμο Έλληνα, πατέρα δύο παιδιών, με τον οποίο συν…


Όπως έγραψε η «δημοκρατική», η 31χρονη χωρισμένη Αλβανίδα καλλονή διαμένει στη Ρόδο τα τελευταία δύο χρόνια και είχε γνωρίσει μέσω του facebook έναν έγγαμο Έλληνα, πατέρα δύο παιδιών, με τον οποίο συνήψε σχέση.

Με τον παντρεμένο συνευρίσκετο ερωτiκά στην οικία της και όπως υποστηρίζει το θέρος του 2016 της πρότεινε να της γνωρίσει δύο Ροδίτες φίλους του. 
Ο σύντροφός της και οι δύο φίλοι του, την επισκέφθηκαν στην οικία της, κατανάλωσαν αλκοόλ και όταν έπεσαν οι αναστολές της συνευρέθηκε ερωτiκά και με τους τρεις κατά φύση και παρά φύση.

Ο σύντροφός της μάλιστα την ενημέρωσε ότι είχε βιντεοσκοπήσει το όργiο με το κινητό του τηλέφωνο και της είχε υποσχεθεί ότι θα το έσβηνε.

Σύμφωνα με όσα υποστηρίζει η 31χρονη ο σύντροφός της, της ζήτησε να επαναλάβουν το όργiο, εκείνη αρνήθηκε και τότε την εκβίασε λέγοντάς της ότι αν δεν δεχόταν να συνευρεθεί με τον ίδιο και τους φίλους του θα αναρτούσε το βίντεο στο διαδίκτυο.

Η ίδια, διατείνεται ότι τρομοκρατήθηκε και υπέκυψε και ότι η επόμενη ομαδική τους συνεύρεση έγινε στην επιχείρηση ενός Ροδίτη.
 Τα όργiα ελάμβαναν χώρα 4-5 φορές τον μήνα για διάστημα ενός έτους, όπως είπε. Οπως ισχυρίζεται ο σύντροφός της τα βιντεοσκοπούσε αρχικά με το κινητό του τηλέφωνο και στην πορεία με επαγγελματική κάμερα.
Η 31χρονη, κατήγγειλε ότι ήταν τρομοκρατημένη και ότι οι 3 Έλληνες την εξανάγκασαν να υπογράψει ένα χαρτί στο οποίο βεβαίωνε ότι η ομαδική ερωτiκή τους συνεύρεση ως και η βιντεοσκόπηση αυτής, γινόταν με την συγκατάθεσή της και έναντι αμοιβής 20.000 ευρώ.
Η 31χρονη υποστηρίζει ότι δεν έχει πάρει τα χρήματα και ότι υπέκυπτε στις εντολές του συντρόφου της.Η σeξουαλική εκμετάλλευσή της φέρεται σύμφωνα με όσα υποστηρίζει να έληξε τον Φεβρουάριο του 2017 όταν υπέστη σοβαρό γυναικολογικό πρόβλημα και αναγκάστηκε να εγκαταλείψει το νησί.

Επέστρεψε το θέρος του ίδιου έτους για να εργαστεί σε τοπική επιχείρηση, είχε αλλάξει διεύθυνση κατοικίας και τηλέφωνο και όπως διατείνεται τον Σεπτέμβριο του ίδιου έτους ο πρώην σύντροφός της την προσέγγισε εκ νέου και την εξανάγκασε με απειλές να μπεί στο αυτοκίνητό του.

Οπως υποστηρίζει την οδήγησε σε μια ερημική τοποθεσία και εκεί την εξανάγκασε σε εξώγαμη συνουσία, ενώ το ίδιο επανελήφθη κι άλλες φορές.
Στην πορεία της προκαταρκτικής έρευνας η αλλοδαπή διαπίστωσε και κατέθεσε συμπληρωματικά στους αστυνομικούς ότι δύο τουλάχιστον βίντεο από αυτά που είχαν μαγνητοσκοπηθεί είχαν ανέβει σε κανάλι γνωστής ιστοσελίδας ποpνό.

Στο πλαίσιο της έρευνας ένας εκ των καταγγελλόμενων κατέθεσε χθες συμπληρωματικά επισημαίνοντας μεταξύ άλλων ότι τα στοιχεία που έδωσε η αλλοδαπή ως δήθεν δικά του είναι λάθος κι ότι δεν την είχε δει ποτέ στο πρόσωπο, ούτε διέπραξε κανένα αδίκημα εις βάρος της, ούτε γνώριζε ποια είναι.

Τα χαρακτηριστικά της είδε για πρώτη φορά σε φωτογραφία της, που του επέδειξε αστυνομικός που διενεργεί την έρευνα, ενώ διαπίστωσε ότι κι εκείνη παρότι διατείνεται ότι είχε επαφές μαζί του και μάλιστα σε ομαδικό όργiο 50-60 φορές, δεν τον γνώριζε!!!

Ο αστυνομικός συγκεκριμένα της επέδειξε την καρτέλα της ταυτότητάς του και εκεί η αλλοδαπή πιθανολόγησε ότι ήταν εκείνος αν και το όνομα που έδωσε ανήκει στον εξάδελφο του!!

Τόνισε ότι δεν ευσταθεί η μήνυσή της σίγουρα, εναντίον του, αφού δεν ξέρει ούτε ποιος είναι ούτε καν τον γνώρισε, ούτε τον αναγνωρίζει και για το λόγο αυτό πρέπει να κριθεί απαράδεκτη και να μπει στο αρχείο.

Ζήτησε επίσης να γίνει η άρση του τηλεφωνικού απορρήτου του όπως και του απορρήτου του facebook για το χρονικό διάστημα από τον Ιούνιο του 2016 μέχρι και την 31-08-2018, χρονικό διάστημα στο οποίο, δήθεν, κατηγορείται από την μηνύτρια, ώστε να αποδειχθεί ότι ουδέποτε μίλησε μαζί της, ουδέποτε είχε καμία σχέση μαζί της και ουδέποτε διέπραξε κανένα αδίκημα εναντίον της και δεν έχει ουδεμία σχέση με αυτήν και με αυτά που τον κατηγορεί.

Πηγή:www.dimokratiki
Πηγη nassosblog.gr

Διαβάστε περισσότερα ΕΔΩ
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.