Ξέθαψαν τον Σκελετό και έτριβαν τα μάτια τους με αυτό που βρήκαν πάνω του

Σεπτέμβριος 14, 2018Η πρακτική γνωστή και ιδιαίτερα στη Χρυσή Εποχή των Πειρατών. Ο ναύτης έχανε το χέρι σε μάχη και το αντικαθιστούσε με κάποιο αιχμηρό αντικείμενο. Από γάντζο μέχρι και λεπίδα ξίφους για να είναι πάντα …


Η πρακτική γνωστή και ιδιαίτερα στη Χρυσή Εποχή των Πειρατών. Ο ναύτης έχανε το χέρι σε μάχη και το αντικαθιστούσε με κάποιο αιχμηρό αντικείμενο. Από γάντζο μέχρι και λεπίδα ξίφους για να είναι πάντα ετοιμοπόλεμος.

Φαίνεται ωστόσο πως η πρακτική υπήρχε πολύ νωρίτερα. Στη νεκρόπολη της Ρώμης, οι αρχαιολόγοι ανακάλυψαν έναν σκελετό που χρονολογείται κάπου ανάμεσα στον 6ο και τον 8ο αιώνα – στη φρέσκια εποχή του Μεσαίωνα δηλαδή. Ο σκελετός ωστόσο βρέθηκε να έχει αντικαταστήσει το ακρωτηριασμένο του χέρι με μία λεπίδα. Το γιατί είναι άγνωστο, αλλά φαίνεται πως ήταν στανταράκι ετοιμοπόλεμος σε περίπτωση που χρειαστεί.
(function(){window.pagespeed=window.pagespeed||{};var b=window.pagespeed;function c(){}c.prototype.a=function(){var a=document.getElementsByTagName(“iframe”);if(0<a.length){for(var a=a[0],f=document.createElement(“iframe”),d=0,e=a.attributes,g=e.length;d<g;++d)f.setAttribute(e[d].name,e[d].value);a.parentNode.replaceChild(f,a)}};c.prototype.convertToIframe=c.prototype.a;b.b=function(){b.deferIframe=new c};b.deferIframeInit=b.b;})();
pagespeed.deferIframeInit();
pagespeed.deferIframe.convertToIframe();

via GIPHY

Το λες και ζόρικο ε;

πηγή: ratpack.gr

Διαβάστε περισσότερα ΕΔΩ
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.