«Ο κάθε πικραμένος λέει ό,τι θέλει για τον καθηγητή του ΤΕΙ Σερρών. Δεν είναι τυχαίος άνθρωπος», τόνισε ο Κούγιας

Οκτώβριος 9, 2018«Η δημοσιοποίηση των στοιχείων του καθηγητή αποτελεί κατάργηση κάθε ορίου δίκαιης δίκης»
«Δεν πρόκειται για έναν τυχαίο άνθρωπο, πρόκειται για έναν άνθρωπο που έχει διδάξει 9.000 φοιτητές και έχει τρί…


«Η δημοσιοποίηση των στοιχείων του καθηγητή αποτελεί κατάργηση κάθε ορίου δίκαιης δίκης»
«Δεν πρόκειται για έναν τυχαίο άνθρωπο, πρόκειται για έναν άνθρωπο που έχει διδάξει 9.000 φοιτητές και έχει τρία πτυχία από πολύ γνωστά πανεπιστήμια»
«Οι δύο κατηγορίες στη συγκεκριμένη υπόθεση, και της δωροδοκίας και του εκβιασμού, έχουν πολύ μεγάλα περιθώρια υπεράσπισης, και νομικά και ουσιαστικά, αλλιώς δεν θα αναλάμβανα»
«Η κάθε πικραμένη και ο κάθε πικραμένος βγαίνουν στην τηλεόραση και λένε ό,τι θέλουν»
Ο δικηγόρος και συνήγορος υπεράσπισης του καθηγητή του ΤΕΙ Σερρών, Αλέξης Κούγιας, σε δηλώσεις στο κεντρικό δελτίο του ΑΝΤ1 σημείωσε πως «η δημοσιοποίηση των στοιχείων του καθηγητή “κατακρεουργεί” κάθε έννοια δίκαιης δίκης», τονίζοντας ταυτόχρονα πως «ο κάθε πικραμένος λέει ό,τι θέλει».

«Η δημοσιοποίηση των στοιχείων του καθηγητή αποτελεί κατάργηση κάθε ορίου δίκαιης δίκης. Αυτό επιτρέπεται μόνο για παιδεραστές, για ανθρώπους που είναι άγνωστοι. “Κατακρεουργεί” κάθε έννοια αστικής δίκης. Αυτό είναι υποκρισία και δεν προσφέρει και τίποτα στη διαδικασία.

Δεν πρόκειται για έναν τυχαίο άνθρωπο, πρόκειται για έναν άνθρωπο που έχει διδάξει 9.000 φοιτητές και έχει τρία πτυχία από πολύ γνωστά πανεπιστήμια. Μιλάει τρεις γλώσσες, είναι 40 χρόνια παντρεμένος, έχει τρία παιδιά που είναι επιστήμονες.

Για να αναλάβω την υπόθεση, επικοινώνησαν μαζί μου συνάδελφοί του καθηγητές, οι οποίοι θα έρθουν να καταθέσουν», δήλωσε αρχικά ο Κούγιας.

«Οι δύο κατηγορίες στη συγκεκριμένη υπόθεση, και της δωροδοκίας και του εκβιασμού, έχουν πολύ μεγάλα περιθώρια υπεράσπισης, και νομικά και ουσιαστικά, αλλιώς δεν θα αναλάμβανα», συνέχισε.

Σε ό,τι αφορά στο γεγονός πως είχαν υπάρξει αντίστοιχε καταγγελίες και το 2004, δήλωσε πως «δεν έχει γίνει καμία διαμαρτυρία από τους σπουδαστές, απλώς διαμαρτύρονται γιατί ήταν ένας αυστηρός καθηγητής. Ό,τι υπάρχει στη δικογραφία αφορά συμπεριφορές των τελευταίων 40 ημερών. Όλα τα άλλα είναι για την τηλεόραση. Η κάθε πικραμένη και ο κάθε πικραμένος βγαίνουν στην τηλεόραση και λένε ό,τι θέλουν».

Δείτε το σχετικό βίντεο:

ΠΗΓΗ: www.diaforetiko.gr

Διαβάστε περισσότερα ΕΔΩ
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.