ΠΑΤΗΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΜΕΝΟΥ

Δείτε τα πιο cool κουρέματα του καλοκαιριού. Θα τα λατρέψετε

Advertisement

To καλοκαίρι νιώθουμε πάντα την ανάγκη για ανανέωση και η αλήθεια είναι πως η υπερβολική αύξηση της θερμοκρασίας κάνει πάντα την απόφασή μας για κούρεμα πιο εύκολη. Δείτε παρακάτω hot κουρέματα που πολλές stars δοκίμασαν και αξίζει να δοκιμάσεις κι εσύ.

Δείτε τα πιο cool κουρέματα του καλοκαιριού. Θα τα λατρέψετε - Εικόνα 1

Μακρύ καρέ: Αν θέλεις την αλλαγή αλλά δεν θέλεις να κόψεις πάρα πολύ τα μακριά σου μαλλιά, τότε αυτή είναι μια λύση που αξίζει να δοκιμάσεις.

Δείτε τα πιο cool κουρέματα του καλοκαιριού. Θα τα λατρέψετε - Εικόνα 2

Στρογγυλεμένο καρέ: Η Khloe Kardashian το δοκίμασε και πολύ καλά έκανε! Το στρογγυλεμένο καρέ είναι ένα κούρεμα που πρέπει να υιοθετήσεις στα μαλλιά σου κάποια στιγμή.

Δείτε τα πιο cool κουρέματα του καλοκαιριού. Θα τα λατρέψετε - Εικόνα 3

Σγουρές αφέλειες: Τα σπαστά και τα σγουρά μαλλιά είναι πολύ δημοφιλή φέτος. Αν έχεις ήδη σγουρά μαλλιά τότε δοκίμασε να κόψεις και αφέλειες.

Δείτε τα πιο cool κουρέματα του καλοκαιριού. Θα τα λατρέψετε - Εικόνα 4

Αφέλειες με κενά: Αν δεν θέλεις πολύ πυκνές αφέλειες και δεν θέλεις επίσης curtain bangs τότε η λύση είναι μια! Κόψε τις πιο αραιές αφέλειες που πολλές Γαλλίδες υιοθετούν στα μαλλιά τους.

Δείτε τα πιο cool κουρέματα του καλοκαιριού. Θα τα λατρέψετε - Εικόνα 5

Διακριτικές μύτες: Αν επιθυμείς να προσθέσεις λίγη κίνηση στα μαλλιά σου τότε κόψε μερικές μύτες. Η αλλαγή θα είναι εμφανής χωρίς να χρειαστεί να λιγοστέψει σημαντικά το μήκος των μαλλιών σου.

Δείτε τα πιο cool κουρέματα του καλοκαιριού. Θα τα λατρέψετε - Εικόνα 6

Κοντές αφέλειες: Δεν φαντάζεσαι πόσο ταιριάζουν στις περισσότερες γυναίκες οι κοντές αφέλειες. Φρόντισε να κουρέψεις τις δικές σου λίγο πιο πάνω από τα φρύδια σου ώστε να τονίσεις καλύτερα τα μάτια σου.

Πηγή : olagiatingunaik.gr

Advertisement