ΠΑΤΗΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΜΕΝΟΥ

Η νέα διαφήμιση των Jumbo για τα Χριστούγεννα έκανε όλη τη Ελλάδα να δακρύσει

Advertisement

Η διαφήμιση του Jumbo για τα φετινά Χριστούγεννα προκαλεί έντονη συγκίνηση.

Μπορεί στο παρελθόν πολλοί να έχουν κράξει τις διαφημίσεις του Jumbo, ωστόσο όποιος δει τη φετινή είναι σίγουρο πως θα δακρύσει.

Διαφήμιση του Jumbo: Καμπάνια για τους ανθρώπους της θάλασσας

Πιο συγκεκριμένα, τα JUMBO φέτος αφιερώνουν τη μεγάλη τους καμπάνια στη Μεγάλη Ελλάδα της θάλασσας και την ψυχή των ανθρώπων της. Μια ψυχή που ανθίζει μέσα από την εμβληματική μουσική του Σταύρου Ξαρχάκου, από την ταινία «Κόκκινα φανάρια», σε μια νέα συγκλονιστική εκτέλεση που επιμελήθηκε ο ίδιος ο συνθέτης, για τις ανάγκες της ταινίας.

Διαφήμιση του Jumbo: Τη μουσική επιμελήθηκε ο Σταύρος Ξαρχάκος

Στο μεταξύ, τα Χριστούγεννα πλησιάζουν και πολλοί αναρωτιούνται τι δώρο ν’ αγοράσουν για την επίσκεψη τους σε συγγενικό ή φιλικό σπίτι για το ρεβεγιόν.

Οι χριστουγεννιάτικες πιατέλες είναι η τέλεια λύση, καθώς είναι οικονομικές και ταιριάζουν σε κάθε σπίτι.

Η νέα διαφήμιση των Jumbo για τα Χριστούγεννα έκανε όλη τη Ελλάδα να δακρύσει - Εικόνα 1

Χριστουγεννιάτικη πιατέλα γυάλινη, στρογγυλή κόκκινη με σχέδιο χιονάνθρωπο. Συμπληρώνει την διακόσμηση του σαλονιού σας. Κοστίζει 5,99 € και ο κωδικός είναι 1186679.

Δεν επιτρέπεται να μπει σε πλυντήριο πιάτων και φούρνο μικροκυμάτων.

Γυάλινη, λευκή-ασημί, χριστουγεννιάτικη διακοσμητική πιατέλα, 33 cm. Ο κωδικός Jumbo είναι 1186680 και κοστίζει 5,99 €. Δεν επιτρέπεται να μπει σε πλυντήριο πιάτων και φούρνο μικροκυμάτων.

Η νέα διαφήμιση των Jumbo για τα Χριστούγεννα έκανε όλη τη Ελλάδα να δακρύσει - Εικόνα 2

Στρογγυλή χριστουγεννιάτικη διακοσμητική πιατέλα, με Χιονάνθρωπο, στα 33 cm. Κοστίζει 1,99 €, ενώ ο κωδικός Jumbo είναι 1186429. Δεν επιτρέπεται να μπει σε πλυντήριο πιάτων και φούρνο μικροκυμάτων.

Η νέα διαφήμιση των Jumbo για τα Χριστούγεννα έκανε όλη τη Ελλάδα να δακρύσει - Εικόνα 3

Πιατέλα Πλαστική Τετράγωνη με τον Αη Βασίλη. Δεν επιτρέπεται η χρήση σε πλυντήριο πιάτων και φούρνο μικροκυμάτων.ΜήκοςxΠλάτοςxΎψος: 30x30x2 εκ. Είναι από πλαστικό, κοστίζει 1,99 € και ο κωδικός Jumbo είναι 1170207.

Η νέα διαφήμιση των Jumbo για τα Χριστούγεννα έκανε όλη τη Ελλάδα να δακρύσει - Εικόνα 4

Χριστουγεννιάτικη Πιατέλα Πλαστική, με Αη Βασίλη. ΜήκοςxΠλάτοςxΎψος: 30x30x3 εκ. Δεν επιτρέπεται η χρήση στον φούρνο μικροκυμάτων και στο πλυντήριο πιάτων. Είναι πλαστική, κοστίζει 1,99 και ο κωδικός Jumbo είναι 1157682.

Η νέα διαφήμιση των Jumbo για τα Χριστούγεννα έκανε όλη τη Ελλάδα να δακρύσει - Εικόνα 5

Πηγή

Advertisement