ΠΑΤΗΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΜΕΝΟΥ

Είναι 100 φορές Δυνατότερο από την Χημειοθεραπεία και Σκοτώνει 12 Τύπους Καρκινικών Κυττάρων

Advertisement

Σύμφωνα με έρευνες για τον καρκίνο στην Βρετανία, το Annona muricata είναι το ενεργό συστατικό μίας φυτικής θεραπείας με το όνομα Triamazon. Η αδειοδότηση αυτού του προϊόντος δεν έχει επιτραπεί στην Αγγλία λόγω των τεράστιων θεραπευτικών επιδράσεων στο σώμα και την πιθανή απώλεια χρημάτων από άλλα φάρμακα για τον καρκίνο.

Το δέντρο αυτό είναι χαμηλό και ονομάζεται graviola στην Βραζιλία, guanabana στην Ισπανία και έχει την ονομασία “soursop” στα Αγγλικά. Το φρούτο είναι πολύ μεγάλο και συνήθως χρησιμοποιείται για χυμούς ή σορμπέ.

Πέρα από αντικαρκινική δράση, το graviola έχει και αντιμικροβιακές ιδιότητες, είναι αποτελεσματικό ενάντια στα παράσιτα και τα σκουλήκια, μειώνει την αρτηριακή πίεση και χρησιμοποιείται στην κατάθλιψη, το στρες και νευρικές διαταραχές.

Βαθιά στα δάση του Αμαζονίου, αυτό το δέντρο μεγαλώνει άγριο και θα μπορούσε να αλλάξει για πάντα τον τρόπο που σκεφτόμαστε τον καρκίνο.

Έρευνες δείχνουν πως εκχύλισμα από αυτό το θαυματουργό φυτό θα μπορούσε να:

Επιτεθεί στον καρκίνο χωρίς να έχει παρενέργειες. Προστατεύσει το ανοσοποιητικό σύστημα. Αυξήσει την ενέργεια και να βελτιώσει την ποιότητα ζωής. Οι πληροφορίες προέρχονται από μία από τις μεγαλύτερες φαρμακοβιομηχανίες της Αμερικής, το αποτέλεσμα πάνω από 20 ερευνών που έγιναν από το 1970. Εκχυλίσματα από το φυτό αυτό έδειξαν πως μπορούν να:

Σκοτώνουν αποδοτικά κακοήθη κύτταρα σε 12 τύπους καρκίνου, όπως του παχέος εντέρου, του στήθους, του προστάτη, του πνεύμονα και του πάγκρεας. Το φρούτο αυτό αποδείχτηκε πως είναι μέχρι και 10,000 δυνατότερο στην καθυστέρηση της ανάπτυξης των καρκινικών κυττάρων σε σύγκριση με το Adriamycin. Το καλύτερο είναι πως αντίθετα με την χημειοθεραπεία, το εκχύλισμα από το φυτό αυτό σκοτώνει μόνο τα καρκινικά κύτταρα και δεν πειράζει τα υγιή! Φαίνεται πως οι φαρμακοβιομηχανίες έχουν επενδύσει σχεδόν 7 χρόνια προσπαθώντας να συνθέσουν δύο από τα πιο δυνατά αντικαρκινικά συστατικά του δέντρου Graviola. Εάν μπορούσαν να απομονώσουν και να παράξουν από μόνοι τους τα συστατικά αυτά, θα μπορούσαν να τα κάνουν πατέντα και να βγάλουν τα χρήματα που επένδυσαν.

Εάν χρησιμοποιούσαν τα συστατικά αυτά στην φυσική τους μορφή, δεν θα μπορούσαν να προστατεύσουν τα κέρδη τους ή να βγάλουν όσα ξόδεψαν στην έρευνα.

Καθώς το όνειρό τους για χρήματα τέλειωσε, το ίδιο συνέβη και με τις έρευνες πάνω στο φρούτο αυτό. Ακόμα χειρότερα, η εταιρεία έκρυψε το όλο πρότζεκτ και επέλεξε να μην δημοσιεύσει τίποτα από την έρευνα!

Πού μπορείτε να το βρείτε;

Δεν αποκλείεται να το βρείτε σε κάποιο μανάβικο ή κατάστημα με βιολογικά προϊόντα. Υπάρχουν αρκετές εταιρίες σε όλο τον κόσμο που εμπορεύονται το φρούτο αυτό. Να ελέγχετε όμως την εγκυρότητα και τις μεθόδους κάθε εταιρίας πριν την εμπιστευτείτε.

whydontyoutrythis.com

Πηγή

Φόρτωση Διαφημίσεων...