ΠΑΤΗΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΜΕΝΟΥ

«Έμεινα έναν ολόκληρο χρόνο σπίτι κι εσύ δεν μπορείς μέσα για 14 ημέρες;» Το ξέσπασμα του Υπάτιου Πατμάνογλου

Advertisement

Αυτές τις ημέρες όλοι μάς προτρέπουν να μείνουμε σπίτι μας προκειμένου να προστατευτούμε από τον κορονοϊό και να ανασυγκροτηθούμε προκειμένου να μη ζήσουμε τις καταστάσεις της γειτονικής Ιταλίας. Κακοφαίνεται στους περισσοτέρους από εμάς αλλά είναι αναγκαίο κακό προκειμένου να είμαστε υγιείς και να μπορέσουμε να αναγεννηθούμε από τις στάχτες μας.

«Έμεινα έναν ολόκληρο χρόνο σπίτι κι εσύ δεν μπορείς μέσα για 14 ημέρες;» Το ξέσπασμα του Υπάτιου Πατμάνογλου - Εικόνα 1

Με έναυσμα τα παραπάνω ο Υπάτιος Πατμανόγλου γράφει στο Facebook

14 ήμερες μας ανακοίνωσε η κυβέρνηση να μείνουμε σπίτια μας μαζί με τις οικογένειες μας, μαζί με τα αγαπημένα μας πρόσωπα.

14 ήμερες και οι περισσότεροι αρχίζουν να βλέπουν τις δυσκολίες και τα βάφουν μαύρα.. Φαντάσου εγώ που έμεινα 1 ολόκληρο χρόνο ΜΟΝΟΣ μέσα σε ένα σπίτι χωρίς την οικογένειά μου μόνος το πρωί μόνος το βράδυ μόνος μόνος μόνος… Και όταν πήρα την απόφαση να ξαναζήσω ήρθες και με έκρινες με τον πιο άσχημο τρόπο….

Τις 14 ήμερες αδερφέ μου τις θεωρώ μετά από όλο αυτό που πέρασα απλά ευλογιά γιατί ει μαι κοντά στην οικογένειά μου όσο για εσένα που με έκρινες αρνητικά εύχομαι να βρεις τον δρόμο σου, εγώ σου εύχομαι από καρδιάς τα καλύτερα…

Καλή σαρακοστή και κάθε εμπόδιο να μας κάνει καλύτερους ανθρώπους

14 ημερες μας ανακοίνωσε η κυβέρνηση να μεινουμε στα σπιτια μας μαζι με τις οικογένειες μας μαζι με τα αγαπημενα μας…

 

Πηγή

Advertisement