ΠΑΤΗΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΜΕΝΟΥ

«Επιτρέπονται οι μικρές μετακινήσεις κοντά στο σπίτι»

Advertisement

Μικρές μετακινήσεις: Η μετακίνηση κοντινής απόστασης από το σπίτι, φαίνεται πως επιτρέπεται. Αυτό, τουλάχιστον δήλωσε σήμερα το πρωί στο ραδιόφωνο του ΣΚΑΙ 103,3, ο Στέλιος Πέτσας. Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος φιλοξενήθηκε στο σταθμό του ΣΚΑΙ.

Μικρές μετακινήσεις: Τι ανέφερε, ο Στέλιος Πέτσας σχετικά με το ζήτημα των μετακινήσεων γύρω από το σπίτι

Ο ίδιος αναφέρθηκε στους ελέγχους που γίνονται μετά την απαγόρευση κυκλοφορίας. Ωστόσο, μοναδικός στόχος δεν είναι άλλος από το να αποτραπεί να εξαπλωθεί, ο κορονοϊός. Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος ανέφερε πως επιτρέπονται οι μετακινήσεις κοντά στο σπίτι. Όμως, απέφυγε να δώσει περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με αυτό. Μάλιστα, ο ίδιος είπε ότι θα υπάρξουν περαιτέρω διευκρινίσεις άμεσα.

Μικρές μετακινήσεις: Ποια είναι τα εύλογα ερωτήματα που γεννώνται

Αρκετού Έλληνες πολίτες είναι εκείνοι, οι οποίοι περιμένουν. Αυτό, διότι υπάρχουν πολλά ερωτήματα σχετικά με το μέγεθος των αποστάσεων που μπορούν δικαιολογημένα ή αδικαιολόγητα να κάνουν. Για παράδειγμα μέχρι ποια απόσταση είναι το σούπερ μάρκετ στο οποίο μπορούν να πηγαίνουν; Μέχρι ποια απόσταση μπορούν να αθληθούν ατομικά σε ανοιχτό χώρο; Για όλα αυτά, θα υπάρξουν απαντήσεις εντός της ημέρας.

«Επιτρέπονται οι μικρές μετακινήσεις κοντά στο σπίτι» - Εικόνα 1

Πηγή

Advertisement