ΠΑΤΗΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΜΕΝΟΥ

8 Εύκολες Ασκήσεις για να Αδυνατίσετε στο Πρόσωπο και να Τονίσετε τις Γωνίες σας

Advertisement

Όσον αφορά τη γυμναστική, συχνά παραμελούμε το πρόσωπό μας. Οι μύες του προσώπου, όπως και κάθε άλλο μέρος του σώματός μας, χρειάζονται άσκηση για να παραμείνουν σε φόρμα. Παρόλο που η γενετική διαδραματίζει σημαντικό ρόλο στο αν είμαστε ευλογημένοι με ζυγωματικά σαν της Angelina Jolie, οι τακτικές ασκήσεις προσώπου παίζουν μεγάλο ρόλο.

Ετοιμάσαμε για σας μια ρουτίνα 8 βημάτων για να σας βοηθήσει να μετατρέψετε τα παχουλά σας μάγουλα σας να αποκτήσουν τόνωση.

1. Το πρόσωπο της πάπιας

8 Εύκολες Ασκήσεις για να Αδυνατίσετε στο Πρόσωπο και να Τονίσετε τις Γωνίες σας - Εικόνα 1

Ξεκινάμε δουλεύοντας τους κεντρικούς μύες στα μάγουλά μας. Σπρώξτε τα χείλη σας και ανοίξτε και κλείστε το στόμα σας. Βεβαιωθείτε ότι έχετε σπρώξει τα χείλη σας προς τα έξω και ότι έχετε σφίξει το πρόσωπό σας για να κάνετε τους μυς σας να λειτουργούν.

Επαναλάβετε: 15 φορές

2. Το μισό μειδίαμα

8 Εύκολες Ασκήσεις για να Αδυνατίσετε στο Πρόσωπο και να Τονίσετε τις Γωνίες σας - Εικόνα 2

Ακριβώς όπως δηλώνει το όνομα, φανταστείτε κάτι πραγματικό που θα σας κάνετε αυτό τον μορφασμό. Σπρώξτε μια γωνία του στόματος σας πίσω ενώ σφίγγετε τους μυς στο λαιμό σας. Θα το κάνετε σωστά αν δείτε τις γραμμές στο λαιμό σας στον καθρέφτη.

Επαναλάβετε: 15 φορές

3. Το πρόσωπο του ψαριού

8 Εύκολες Ασκήσεις για να Αδυνατίσετε στο Πρόσωπο και να Τονίσετε τις Γωνίες σας - Εικόνα 3

Όλοι μας ξέρουμε πώς να κάνουμε αυτή την αστεία γκριμάτσα. Ρουφήξτε τα μάγουλά σας και σφίξτε τα χείλη σας. Στη συνέχεια, γυρίστε το κεφάλι σας προς τα πίσω και φανταστείτε να φτάσετε το ταβάνι με το πηγούνι σας για επιπλέον τέντωμα στο λαιμό και στο πηγούνι σας.

Διάρκεια: Κρατήστε για 10 δευτερόλεπτα, 15 φορές

4. Ανύψωση ζυγωματικών

8 Εύκολες Ασκήσεις για να Αδυνατίσετε στο Πρόσωπο και να Τονίσετε τις Γωνίες σας - Εικόνα 4

Τα έντονα ζυγωματικά θα απαλύνουν ένα παχουλό πρόσωπο. Ανοίξτε το στόμα σας σε ένα ωοειδές χαμόγελο με τα χείλη σας πάνω από τα δόντια σας, φέρτε τα δάχτυλά σας στα ζυγωματικά σας και πιέστε προς τα πάνω για αυτό το άμεσο ανυψωτικό του προσώπου.

Διάρκεια: Κρατήστε για 30 δευτερόλεπτα

5. Κλειστά μάτια

8 Εύκολες Ασκήσεις για να Αδυνατίσετε στο Πρόσωπο και να Τονίσετε τις Γωνίες σας - Εικόνα 5

Πιστέψτε το ή όχι, κλείνοντας απλά τα μάτια σας μπορεί να σας βοηθήσει να κάψετε λίπος στα μάγουλά σας. Έτσι, κλείστε τα μάτια σας όσο το δυνατόν πιο σφιχτά και πιέστε πραγματικά το πρόσωπό σας όταν το κάνετε αυτό για να νιώσετε την ένταση.

Διάρκεια: Κρατήστε για 3 δευτερόλεπτα, 15 φορές

6. Ψηλά το πηγούνι

8 Εύκολες Ασκήσεις για να Αδυνατίσετε στο Πρόσωπο και να Τονίσετε τις Γωνίες σας - Εικόνα 6

Το πηγούνι σας μπορεί τώρα να κάνει push-up επίσης. Σπρώξτε το κάτω χείλος σας προς τα πάνω στο άνω χείλος σας και σηκώστε το πηγούνι σας όσο πιο ψηλά μπορείτε.

Επαναλάβετε: 15 φορές

7. Πλαϊνά φιλιά

8 Εύκολες Ασκήσεις για να Αδυνατίσετε στο Πρόσωπο και να Τονίσετε τις Γωνίες σας - Εικόνα 7

Φανταστείτε ότι χαιρετάτε τους Γάλλους φίλους σας. Σπρώξτε τα χείλη σας όσο μπορείτε και μετακινήστε τα χείλη σας από αριστερά προς τα δεξιά. Βεβαιωθείτε ότι πηγαίνετε από τη μια πλευρά στην άλλη όσο πιο μακριά μπορείτε.

Επαναλάβετε: 15 φορές

8. Πτώση σαγονιού

8 Εύκολες Ασκήσεις για να Αδυνατίσετε στο Πρόσωπο και να Τονίσετε τις Γωνίες σας - Εικόνα 8

Αυτό δεν είναι μόνο ένα καλό τέντωμα, αλλά και ένας αποτελεσματικός τρόπος να κάψετε το λίπος στα μάγουλα. Σπρώξτε τη γλώσσα σας στο πίσω μέρος των κάτω μπροστινών δοντιών και ρίξτε το σαγόνι σας όσο πιο μακριά μπορείτε.

Επαναλάβετε: 15 φορές

Μπόνους: Θέση της γλώσσας

8 Εύκολες Ασκήσεις για να Αδυνατίσετε στο Πρόσωπο και να Τονίσετε τις Γωνίες σας - Εικόνα 9

Οι γλώσσες μας μπορούν να έχουν κακή στάση, όπως και το σώμα μας. Η λανθασμένη στάση της γλώσσας μπορεί να επηρεάσει ακόμη και τον τρόπο εμφάνισης των προσώπων μας, όπως στην περίπτωση του διπλοσάγονου. Βεβαιωθείτε ότι όταν ξεκουράζεστε η γλώσσα σας και τα δόντια σας βρίσκονται στη σωστή θέση. Η γλώσσα σας πρέπει να στηρίζεται στην οροφή του στόματός σας και τα δόντια σας θα πρέπει να αγγίζουν ελαφρώς μεταξύ τους.

Έχετε κάποιες δικές σας συμβουλές που έχουν αποτέλεσμα για να τονίσετε τα μάγουλά σας; Πείτε μας τις αγαπημένες σας ασκήσεις προσώπου!

Πηγή

Φόρτωση Διαφημίσεων...