ΠΑΤΗΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΜΕΝΟΥ

Δεν την εχετε ξαναδεί ετσι: Η Ξανθούλα από το GNTM με μαγιό και πιο αδύνατη από ποτέ

Advertisement

Δες πόσο έχει αλλάξει

Η Ξανθούλα ήταν ένα από τα κορίτσια του Greece’s Next Top Model που ξεχώρισαν όχι μόνο για τον διαφορετικό σωματότυπό της, αλλά και για την αυτοπεποίθησή της και το θάρρος της να πει σε έναν επαγγελματικό χώρο ο οποίος σίγουρα θα ήταν κάπως πιο δύσκολος για εκείνη. Το plus size model του GNTM δεν είναι πια όπως τη θυμάσαι.

Από τότε που έφυγε από το σπίτι του Greece’s Next Top Model έχει αλλάξει υπερβολικά και δεν θυμίζει σε τίποτα την Ξανθούλα που όλοι γνωρίσαμε από τους τηλεοπτικούς μας δέκτες. Η κοκκινομάλλα παίκτρια έχει αδυνατίσει αρκετά και είναι πραγματικά αγνώριστη.

Όπως θα δεις και στο Instagram account της και στις τελευταίες της αναρτήσεις, η Ξανθούλα έχει χάσει πολλά κιλά και οι πόζες της με μαγιό μας εντυπωσιάζουν. Στη gallery που ακολουθεί θα δεις τις τελευταίες τις φωτογραφίες που ανέβασε πριν από περίπου δύο 24ωρα με μπικίνι και θα αντιληφθείς κι εσύ την αλλαγή της.

Δεν την εχετε ξαναδεί ετσι: Η Ξανθούλα από το GNTM με μαγιό και πιο αδύνατη από ποτέ - Εικόνα 2 Δεν την εχετε ξαναδεί ετσι: Η Ξανθούλα από το GNTM με μαγιό και πιο αδύνατη από ποτέ - Εικόνα 3 Δεν την εχετε ξαναδεί ετσι: Η Ξανθούλα από το GNTM με μαγιό και πιο αδύνατη από ποτέ - Εικόνα 4 Δεν την εχετε ξαναδεί ετσι: Η Ξανθούλα από το GNTM με μαγιό και πιο αδύνατη από ποτέ - Εικόνα 5 Δεν την εχετε ξαναδεί ετσι: Η Ξανθούλα από το GNTM με μαγιό και πιο αδύνατη από ποτέ - Εικόνα 6

 

Πηγή: queen.gr

Advertisement