ΠΑΤΗΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΜΕΝΟΥ

Γεράσιμος και Μπέσυ μας παρουσιάζουν τον μοναχογιό τους και ειναι ίδιος η μαμά

Advertisement

Η Μπέσυ Μάλφα και ο Γεράσιμος Σκιαδαρέσης εκτός από τις δίδυμες κόρες τους έχουν κι ένα γιο.

Το ζευγάρι παντρεύτηκε το 1997 με κουμπάρους τη Λήδα Ματσάγγου και τον Στέλιο Μάϊνα και έχει αποκτήσει τρία παιδιά: τις δίδυμες Ολγα και Νίκη και τον γιο τους Γιάγκο ( Ιωάννη – Αγγελο).

Η Μπέσυ Μάλφα και ο Γεράσιμος Σκιαδαρέσης είναι από τα ζευγάρια που σπάνια έχουν απασχολήσει τα μέσα με την προσωπική τους ζωή, καθώς και οι δυο τους έχουν επιλέξει να μιλούν μόνο όταν έχουν να πουν κάτι για τα επαγγελματικά τους.

Οσον αφορά τα παιδιά τους, οι κόρες τους ασχολούνται με την υποκριτική ενώ ο γιος τους πηγαίνει ακόμα σχολείο.

Η αλήθεια είναι ότι παρότι σύσσωμη η οικογένεια διαθέτει λογαριασμό στο Instagram οι οικογενειακές φωτογραφίες είναι ελάχιστες.

Σε αυτές τις λιγοστές αναρτήσεις, εντοπίσαμε τον γιο τους Γιάγκο τον οποίο μπορείτε να δείτε κι εσείς στη gallery που ακολουθεί. Γεράσιμος και Μπέσυ μας παρουσιάζουν τον μοναχογιό και ειναι ίδιος η μαμά - Εικόνα 2Γεράσιμος Σκιαδαρέσης – Μπέσυ Μάλφα: Αυτός είναι ο μοναχογιός τους (pics)

Γεράσιμος και Μπέσυ μας παρουσιάζουν τον μοναχογιό και ειναι ίδιος η μαμά - Εικόνα 3 Γεράσιμος και Μπέσυ μας παρουσιάζουν τον μοναχογιό και ειναι ίδιος η μαμά - Εικόνα 4 Γεράσιμος και Μπέσυ μας παρουσιάζουν τον μοναχογιό και ειναι ίδιος η μαμά - Εικόνα 5

Φωτογραφίες: Instagram bessy.malfa, gerasimos_skiadaresis

Πηγή: mothersblog.gr

Advertisement