ΠΑΤΗΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΜΕΝΟΥ

Ηλιάνα Παπαγεωργίου: Η Απίθανη αντίδρασή της όταν της έδειξαν τις φωτό με τον Snik

Advertisement

Έσκασαν οι πρώτες κοινές αγαπησιάρικες φωτογραφίες της Ηλιάνας Παπαγεωργίου με τον ράπερ Snik κι επιτέλους η παρουσιάστρια και κριτής του GNTM μίλησε για την προσωπική της ζωή, παρ’ ότι αυτό δεν είναι κάτι που θέλει να κάνει δημόσια.

Η δημοσιογράφος από τους Κου Κου έδειξε μάλιστα τις φωτογραφίες της Ηλιάνας με τον Snik στην ίδια και η αντίδρασή της ήταν εκείνη που έδειξε πως ναι, η παρουσιάστρια είναι ερωτευμένη.

«Τι να πω; Δεν έχω δει τις φωτογραφίες με τον Snik. Αλλά αν είσαι πλάτη ποτέ δεν ξέρεις ποιος είναι. Ήμουν εγώ άραγε; Είμαι σε μια πάρα πολύ καλή φάση της ζωής μου. Περνάω πολύ καλά. Πιστεύω πως τα πράγματα μπορούν να συνδυαστούν αν θες. Δημόσια δεν μιλάω για τα προσωπικά μου. Αλλά λέω ξεκάθαρα πως περνάω πολύ καλά. Αν θες να περπατάς αγκαλιά με κάποιον κάντο. Και μια φωτογραφία να σε βγάλουν δεν τρέχει και τίποτα. Απαντώ ότι τα φαινόμενα απατούν, αλλά όχι στη φωτογραφία. Τι σου κάνει τόση περιέργεια; Η φωτογραφία είναι θολή. Μου μοιάζει. Θα μπορούσα να είμαι εγώ»

Όσο για το αν συνδυάζεται η προσωπική ζωή με την επαγγελματική επιτυχία, η Παπαγεωργίου υπήρξε κι εκεί αποστομωτική;

«Δεν δουλεύω και στη ΝΑΣΑ. Όλοι οι άνθρωποι μπορούμε να συνδυάσουμε τη δουλειά με κάτι όμορφο που θα μας συμβεί. Έχει τύχει να περάσω τη φάση της ζωής μου, που αισθανόμουν ολοκληρωμένη μόνο με τη δουλειά μου. Δεν είμαι πια σε αυτή τη φάση. Χρειάζομαι και άλλα πράγματα».

Πηγή

Advertisement