ΠΑΤΗΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΜΕΝΟΥ

Η κολλητή της κόρης μου είναι έγκυος και πολύ φοβάμαι ότι είμαι ο πατέρας

Advertisement

Είμαι 45 ετών και χωρισμένος τα τελευταία 8 χρόνια. Αιτία του διαζυγίου ήταν η απιστία της γυναίκας μου, η οποία τελικά με χώρισε για να φύγει με τον εραστή της.

Μετά το διαζύγιο η κόρη μας επέλεξε να μείνει μαζί μου, γιατί δεν ήθελε να αλλάξει σχολείο εν μέσω χρονιάς. Της έχω πολλή αδυναμία και ήθελα το καλύτερο γι’ αυτήν γι’ αυτό και της αφιέρωσα όλο το χρόνο μου και έβαλα τελείως στην άκρη τον εαυτό μου και τις ανάγκες μου. Σήμερα είναι 18 χρονών και αριστούχα φοιτήτρια.

Είναι εδώ και χρόνια κολλητή με ένα κορίτσι της ίδιας ηλικίας, η οποία εγκατέλειψε το σχολείο στα 16 της, αλλά παρέμεινε πολύ καλή φίλη με την κόρη μου.

Πριν από μερικούς μήνες χώρισε με τον φίλο της με άσχημο τρόπο. Πήρε τηλέφωνο σπίτι και το σήκωσα εγώ. Την άκουσα να ουρλιάζει. Ήταν τελείως εκτός εαυτού. Ήταν κοντά στο σπίτι μου γι’ αυτό και της ζήτησα να περάσει να της φτιάξω ένα καφέ μέχρι να ηρεμήσει.

Με ρώτησε αν μπορούσε να μείνει γιατί με το φίλο της είχαν χωρίσει και οι γονείς της έλειπαν σαββατοκύριακο. Η κόρη μου έλειπε επίσης. Η φίλη της είχε μείνει πολλές φορές σπίτι μας στο παρελθόν, οπότε συμφώνησα.

Κάτσαμε να δούμε τηλεόραση και έβαλα να πιω ένα ποτήρι κρασί να μου φύγει η ένταση. Ξαφνικά ήρθε και έκατσε δίπλα μου, έβαλε τα χέρια της γύρω από το λαιμό μου και άρχισε να με φιλάει. Προσπάθησα να απομακρυνθώ. Τη ρώτησα γιατί το έκανε αυτό και μου είπε ότι πάντα φαντασιωνόταν να κάνουμε σεξ στον καναπέ μου. Όσο πιο πολύ την απομάκρυνα, τόσο πιο παθιασμένα με φιλούσε μέχρι που στο τέλος ανταποκρίθηκα. Κολακεύτηκα που μία τόσο νέα και όμορφη κοπέλα με ήθελε, είχα και πολύ καιρό να κάνω σεξ, καταλήξαμε στο κρεβάτι.

Το επόμενο πρωί έφυγε και επέστρεψε στο φίλο της. Της ζήτησα να κρατήσει μυστικό από την κόρη μου ό, τι συνέβη μεταξύ μας. Δεν ήθελα να της κάνω κακό τώρα που πήγαινε τόσο καλά με τις σπουδές της, ούτε όμως και να χαλάσω τη σχέση μου μαζί της.

Ανησυχούσα, αλλά μέσα μου πίστευα ότι δεν ήταν λάθος αυτό που έκανα. Κάναμε σεξ άλλες 4 φορές από τότε. Δυστυχώς σε καμία από αυτές τις φορές δεν χρησιμοποίησα προφυλακτικό με αποτέλεσμα την τελευταία φορά που συναντηθήκαμε να μου ρίξει τη βόμβα ότι είναι έγκυος και υποψιάζεται ότι εγώ είμαι ο πατέρας. Τέτοια εξέλιξη δεν την είχα φανταστεί. Σκοπεύει, λέει, να κρατήσει το μωρό και να το φορτώσει στο φίλο της.

Ακόμα και αν το κάνει δεν θα αντέξω στη σκέψη ότι το παιδί αυτό μπορεί να είναι δικό μου και να το μεγαλώνει κάποιος άλλος. Πραγματικά δεν ξέρω τι να κάνω. Είμαι σε αδιέξοδο.

Αλέξανδρος

[singleparent.gr]

Advertisement