ΠΑΤΗΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΜΕΝΟΥ

Ξύπνησε στραβά η Καγιά: Έδιωξαν δίχως προειδοποίηση δύο παίκτριες από το GNTM! (Vid)

Advertisement

Η απόλυτη ανατροπή, η μεγαλύτερη έκπληξη, η λιγότερο αναμενόμενη απόφαση ως σήμερα στο GNTM. Δεν υπάρχουν αρκετά λόγια για να περιγράψουν αυτό που έγινε στο αποψινό επεισόδιο του ριάλιτι μόδας που μας άφησε με το στόμα ανοιχτό.

Η Βίκυ Καγιά έδινε μία προς μία τις φωτογραφίες στα κορίτσια και στις δύο τελευταίες χειρότερες είχαν μείνει η Ειρήνη Ερμίδου και η Έλντα. Τα υπόλοιπα πέντε κορίτισα ήταν ασφαλή και όλοι περίμεναν την απόφαση της Βίκυς Καγιά για το ποια από τις δύο κοπέλες θα αποχωρούσε.

Εκεί όμως έγινε το αναπάντεχο που σόκαρε τους θεατές αλλά και τα κορίτσια του παιχνιδιού. Η Βίκυ Καγιά ανήγγειλε ότι και τα δύο κορίτσια θα αποχωρούσαν και καμία δε θα έπαιρνε την φωτογραφία της και το εισιτήριο για την τελεική εξάδα.

Η μεν Ειρήνη γιατί ήταν η χειρότερη από όλες στον ατομικό χορό, η δε Έλντα για αντιεπαγγελματική συμπεριφορά στον ομαδικό χορό.

Οι υπόλοιπες παίκτριες δεν ήξεραν τι να πουν, η Έλντα δεν μπορούσε να το πιστέψει ενώ η Ειρήνη προτίμησε να δηλώσει ότι χάρηκε που αποχώρησε η Έλντα γιατί δεν άξιζε τη δεύτερη ευκαιρία που της δόθηκε.

Πηγη dailymedia.gr

Advertisement