ΠΑΤΗΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΜΕΝΟΥ

Πώς Το Λάδι Καρύδας Μπορεί Να Σας Βοηθήσει Στην Καύση Του Λίπους!

Advertisement

Μια μάσκα σώματος είναι ένας πολύ καλός τρόπος να χάσετε μερικά περιττά κιλά, να απαλλαγείτε από την κυτταρίτιδα και να κάνετε το δέρμα σας απαλό και τρυφερό. Τα καλά νέα είναι ότι μπορείτε να παρέχετε μια περιποίηση σώματος στο σπίτι. Δεν χρειάζεται να αγοράσετε ειδικά συστατικά γι ‘αυτό, γιατί τα έχετε ήδη στο ντουλάπι σας.

Το λάδι καρύδας είναι η καλύτερη επιλογή για το σώμα σας, καθώς ενυδατώνει και τονώνει το δέρμα. Χρησιμοποιήστε μέλι και λάδι καρύδας μαζί για να έχετε ένα απίστευτο αποτέλεσμα! Εάν θέλετε να μειώσετε την περιφέρεια της μέσης σας, χρησιμοποιήστε αυτό το λάδι στις προβληματικές περιοχές του σώματός σας.

Εφαρμόζοντας αυτή τη φυσική θεραπεία, είναι σίγουρο ότι θα πετύχετε αυτό που θέλετε. Σήμερα λοιπόν θα μοιραστούμε αυτή τη συνταγή για την προετοιμασία μιας μάσκας σώματος με μέλι και λάδι καρύδας, μαζί σας. Πώς Το Λάδι Καρύδας Μπορεί Να Σας Βοηθήσει Στην Καύση Του Λίπους! - Εικόνα 3 Θα χρειαστείτε:

– 2 κουταλιές της σούπας λάδι καρύδας

– 2 κουταλιές της σούπας ακατέργαστο μέλι

– 2 σταγόνες οποιουδήποτε αιθέριου ελαίου

Προετοιμασία:

Πάρτε ένα βαθύ μπολ και προσθέστε μέσα όλα τα συστατικά. Ανακατέψτε τα καλά και το μείγμα είναι έτοιμο. Πώς Το Λάδι Καρύδας Μπορεί Να Σας Βοηθήσει Στην Καύση Του Λίπους! - Εικόνα 4 Πώς να το χρησιμοποιήσετε:

Τρίψτε το μείγμα στις προβληματικές περιοχές του σώματός σας, κάνοντας μασάζ. Βρέξτε δύο πετσέτες με το διάλυμα και απλώστε τις στα σημεία όπου εντοπίζετε πως υπάρχει μεγαλύτερη ανάγκη. Αφήστε τις τυλιγμένες στα επίμαχα σημεία για λίγες ώρες.

Ο βασικός κανόνας είναι ότι η θερμοκρασία δωματίου πρέπει να είναι αρκετά υψηλή. Μετά από μερικές ώρες θα πρέπει να ξεπλύνετε τις περιοχές όπου εφαρμόσατε τη θεραπεία, με νερό. Πώς Το Λάδι Καρύδας Μπορεί Να Σας Βοηθήσει Στην Καύση Του Λίπους! - Εικόνα 5 Μπορείτε επίσης να προσθέσετε φυσικά συστατικά όπως θαλασσινό αλάτι, βότανα, άργιλο και αιθέρια έλαια σε αυτή τη μάσκα σώματος.

Τα κέντρα Spa κοστίζουν συνήθως πολλά χρήματα και πολλές γυναίκες δεν μπορούν να δαπανήσουν αυτό το ποσό χρημάτων. Πώς Το Λάδι Καρύδας Μπορεί Να Σας Βοηθήσει Στην Καύση Του Λίπους! - Εικόνα 6 Ως εκ τούτου, μια σπιτική θεραπεία είναι άριστη επιλογή για τις γυναίκες που θέλουν να μειώσουν το λίπος του σώματός τους. Οι περιποιήσεις σώματος στο σπίτι είναι πολύ οικονομικές, εύκολες και βολικές.

Θα πρέπει να το κάνετε αρκετές φορές την εβδομάδα για να έχετε το μέγιστο αποτέλεσμα και το δέρμα σας να φαίνεται απαλό και μαλακό. Πώς Το Λάδι Καρύδας Μπορεί Να Σας Βοηθήσει Στην Καύση Του Λίπους! - Εικόνα 7 Η υγεία σας είναι πολύτιμο πράγμα. Φροντίστε το σώμα και το μυαλό σας, ώστε να μπορείτε να ζήσετε τη ζωή σας στο έπακρο – Θυμηθείτε ότι έχετε μόνο μία!

ΠΗΓΗ: www.truelife.gr

Φόρτωση Διαφημίσεων...