ΠΑΤΗΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΜΕΝΟΥ

Στα «μαλακά» οι Πακιστανοί που επιτέθηκαν σε 25χρονη στην παραλία

Advertisement

Στα «μαλακά» έπεσαν δύο από τους έξι Πακιστανούς που συνελήφθησαν από τις αστυνομικές αρχές μετά την καταγγελία μιας 25χρονης γυναίκας που δέχτηκε επίθεση σε παραλία της Αγίας Μαρίνας, στο Κορωπί.

Όπως κατήγγειλε η νεαρή γυναίκα, η οποία είχε πάει για  μπάνιο με τον σύζυγό της πακιστανικής καταγωγής, βρέθηκε για λίγα λεπτά μόνη της στο πάρκινγκ, όταν ξαφνικά εμφανίστηκαν έξι Πακιστανοί, την περικύκλωσαν και επιχείρησαν να τη βιάσουν. Δύο από αυτούς της έσκισαν τη μπλούζα και οι άλλοι τέσσερις βιντεοσκοπούσαν με τα κινητά τους την αποτρόπαια πράξη και την μετέδιδαν ζωντανά στο διαδίκτυο.

Στα «μαλακά» οι Πακιστανοί που επιτέθηκαν σε 25χρονη στην παραλία - Εικόνα 3Στα «μαλακά» οι Πακιστανοί που επιτέθηκαν σε 25χρονη στην παραλία - Εικόνα 4

Η άτυχη γυναίκα η οποία ούρλιαζε προσπαθώντας να σωθεί, κατάφερε να τους ξεφύγει και έσπευσε να καταγγείλει την απόπειρα βιασμού σε βάρος της στο Α.Τ. Κορωπίου.

Άνδρες της ΕΛ.ΑΣ. εντόπισαν και συνέλαβαν δύο από τους αλλοδαπούς που κατέγραφαν και διοχέτευαν ζωντανά σε άγνωστη σελίδα την απόπειρα βιασμού.

Στα «μαλακά» οι Πακιστανοί που επιτέθηκαν σε 25χρονη στην παραλία - Εικόνα 5Στα «μαλακά» οι Πακιστανοί που επιτέθηκαν σε 25χρονη στην παραλία - Εικόνα 6

Οι δυο τους οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα και σε βάρος τους απαγγέλθηκαν κατηγορίες για απλή συνέργεια σε παραβίαση προσωπικών δεδομένων που μεταδόθηκαν στο διαδίκτυο.

Η έρευνα των αστυνομικών βρίσκεται σε εξέλιξη προκειμένου να εντοπιστούν και οι άλλοι τέσσερις.

Πηγή

Advertisement