ΠΑΤΗΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΜΕΝΟΥ

Μαλδίβες-Το Παραδεισένιο Υποβρύχιο ξενοδοχείο

Advertisement

Ο Ahmed Salim είναι αρχιτέκτονας γνωστός για την επινόηση και το σχεδιασμό του πρώτου υποθαλάσσιου εστιατορίου Ithaa στον κόσμο πριν από 14 χρόνια. Ετσι, τον Νοέμβριο, έδειξε τη νέα του δημιουργία – το όμορφο υποβρύχιο ξενοδοχείο Villa Muraka στο Conrad Maldives Rangali Island Resort στις Μαλδίβες.

Η ομάδα για να δημιουργήσει ένα ξενοδοχείο σε βάθος 5 μέτρων ήταν μεγάλη: μηχανικοί, περιβαλλοντολόγοι, οικοδόμοι, σχεδιαστές. Υπολόγισαν τα πάντα στη παραμικρή λεπτομέρεια. Και κατάφεραν να αποφύγουν όλους τους κινδύνους για το νησί και να ανοίξουν ένα επιτυχημένο ξενοδοχείο. Ισχυροί και πλούσιοι επισκέπτες μπορούν ήδη να χαλαρώσουν στη Βίλα, η οποία δαπανήθηκε δεκαπέντε εκατομμύρια δολάρια.

Ο Yuji Yamazaki, ιαπωνικός σχεδιαστής εσωτερικών χώρων, εργάστηκε επιμελώς για να δημιουργήσει μια ιδιαίτερη ατμόσφαιρα για τα επιφανειακά και υποβρύχια μέρη του ξενοδοχείου. Αποδείχθηκε πολύ εκλεπτυσμένη. Το καθιστικό, τα υπνοδωμάτια με όμορφα πανοράματα στο θαλάσσιο τοπίο, το γυμναστήριο, τα μπάνια, η πισίνα και οι χώροι αναψυχής είναι επίσης όμορφα και ενδιαφέροντα διακοσμημένα.

Στο υποβρύχιο τμήμα, όπου μπορείτε να κατεβείτε τις σκάλες και τον ανελκυστήρα, υπάρχουν υπνοδωμάτια όπως ένα ενυδρείο με μεγάλα κρεβάτια, φανταστικά μπάνια και σαλόνι.

Το πλεονέκτημα εδώ είναι η απόλυτη ιδιωτικότητα: το ξενοδοχείο βρίσκεται στον ωκεανό, μακριά από παραλίες και άλλα κτίρια. το προσωπικό επιλέχτηκε προσεκτικά, έλεγξε και ξέρει να κρατάει μυστικά. Οι επισκέπτες θα καταφθάνουν στη βίλα με υδροπλάνα και βάρκες

Έτσι για το ιστορικό να σας πούμε ότι μια βραδιά στο Villa Muraka κοστίζει 100.000 δολάρια

Σύνταξη & Επιμέλεια – koyzoylo.gr

Advertisement