ΠΑΤΗΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΜΕΝΟΥ

Master chef – Επιστρέφει ο Τάσος, έξω η Άλκηστις!

Advertisement

Ναι όπως σας το γράφουμε! Στο Master Chef έρχονται φοβερές ανατροπές που θα σας κάνουν να τρίβετε τα μάτια σας.Τι θα δούμε στο ριάλιτι μαγειρικής του Star;

Μπορεί όλοι σας να είδατε τον Τάσο να φεύγει από το παιχνίδι αλλά σε λίγες εβδομάδες θα τον ξαναδείτε μέσα!

Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες μέσα στο παιχνίδι του Master Chef θα ξαναμπούν ο Ντέιβιντ η Μαρία ο Γιώργος ο Θάνος αλλά και ο Τάσος που για πολλούς ήταν ένας από τους τρεις που θα έμπαινε στον τελικό!

Το ερώτημα είναι ένα! Γιατί να ξαναδούμε τους παίκτες οι οποίοι αποχώρησαν από το MasterChef;

Θα τους ξαναδούμε γιατί η παραγωγή του παιχνιδιού αποφάσισε να τους δώσει μια δεύτερη ευκαιρία όπως άλλωστε έγινε και πέρσι με κάποιους άλλους παίκτες και…. γιατί -και εδώ είναι είδηση- το MasterChef θέλει οπωσδήποτε να κρατήσει μέχρι και το τέλος Μαΐου!

Master chef

Άρα όσο φεύγουν παίκτες ο διαγωνισμός θα χάνει το ενδιαφέρον του! Για αυτούς τους λόγους λοιπόν θα δούμε ξανά τα συγκεκριμένα παιδιά που αποχώρησαν…

Από την άλλη μεριά η Άλκηστις Αλεξάκη η κοπέλα που Θεωρείται ο εξολοθρευτής των φαβορί βγαίνει από το παιχνίδι στις δύο επόμενες εβδομάδες.

Οι πληροφορίες μας λένε πως δεν θα ξαναμπεί στο παιχνίδι η συγκεκριμένη παίκτρια θα φύγει δηλαδή για τα καλά δεν θα της δοθεί η δεύτερη ευκαιρία!

Πηγή: youweekly.gr

Διαβαστε εδω την συνέχεια

Advertisement