ΠΑΤΗΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΜΕΝΟΥ

MasterChef: Ξέσπασε ο Πατέρας της Σπυριδουλας για όλα όσα είπαν για την Κόρη του

Advertisement

MasterChef τελικός: Δείτε τι είπε ο πατέρας της Σπυριδούλας για τα πικρόχολα σχόλια

Η Σπυριδούλα Καραμπουτάκη έφθασε έως τον μεγάλο τελικό του MasterChef, όμως δεν κατάφερε να αναδειχθεί νικήτρια και να πάρει το χρηματικό έπαθλο των 50.000 ευρώ.

Η Σπυριδούλα μίλησε αποκλειστικά στο gossip-tv.gr και ζήτησε δημόσια συγγνώμη για τα σχόλια που έκανε σε κάποιους παίκτες. Ο πατέρας της παίκτριας μιλώντας στην κάμερα της εκπομπής Happy Day είπε χαρακτηριστικά: «Πανηγυρίσαμε για τη χαρά της κόρης μου, είναι νικήτρια…»!

Και πρόσθεσε για τα πικρόχολα σχόλια που γράφτηκαν και ακούστηκαν για την κόρη του: «Με στεναχώρησε που μιλούσαν άσχημα για το παιδί μου… Όποιος γνωρίσει τη Σπυριδούλα θα δει ότι είναι ένα καλό παιδί. Εννοείται όταν μιλάνε άσχημα για το παιδί σου, θα στεναχωρηθείς…»!

Δείτε τι άλλο είπε ο πατέρας της Σπυριδούλας στο παρακάτω βίντεο!

O πατέρας της Σπυριδούλας ήταν στον τελικό του MasterChef MasterChef: Ξέσπασε ο Πατέρας της Σπυριδουλας για όλα όσα είπαν για την Κόρη του - Εικόνα 1

O πατέρας της μίλησε στις κάμερες για τα πικρόχολα σχόλια που γράφτηκαν για την Σπυριδούλα! MasterChef: Ξέσπασε ο Πατέρας της Σπυριδουλας για όλα όσα είπαν για την Κόρη του - Εικόνα 2

ΠΗΓΗ: gossip-tv.gr

Advertisement