ΠΑΤΗΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΜΕΝΟΥ

Μάθαμε Τα ζώδια με την περισσότερη αρνητική ενέργεια και καταλάβαμε Πολλά

Advertisement

Τα ζώδια δεν είναι όλα ευχάριστα και να μπορείς να συνυπάρξεις εύκολα μαζί τους! Υπάρχουν και κάποια από αυτά με πάρα πολύ αρνητική ενέργεια!

Δεν χαρίζονται εύκολα, ό,τι έχουν θα σου το πουν κατάμουτρα γιατί αυτό νιώθουν, αυτό δείχνουν. Είναι εκείνος ο γρουσούζης γείτονας που σου φωνάζει την αστυνομία όταν «τσιμπάς» λιγάκι τη μουσική. Η φιλενάδα σου που έχει μία φαρμακερή ατάκα για όλους. Η θεία η Κούλα που δεν μιλιέται με το μισό σόι. Εκείνος ο πρώην γκόμενος που δεν συμπαθούσε ούτε τα έντερά του. Ποια είναι λοιπόν τα ζώδια που κατά βάθος μισούν όλο τον κόσμο;

Παρθένος

Μάθαμε Τα ζώδια με την περισσότερη αρνητική ενέργεια και καταλάβαμε Πολλά - Εικόνα 1

Αυτά συμβαίνουν όταν πιστεύεις πως κάνεις τα πάντα καλύτερα από όλους. Ο Παρθένος, αυτός ο φυτούκλας, ο ερασιτέχνης δικαστής, έχει γεννηθεί για να μας διδάξει όλους πώς γίνεται το οτιδήποτε. Αλλά επειδή κανείς δεν είναι τέλειος, ο Παρθένος αισθάνεται μοναχικός καβαλάρης μέσα στην έρημο, ένας ήρωας που κανείς δεν τον καταλαβαίνει αφού τίποτα δεν γίνεται σωστά και στην ώρα του. Γι’ αυτό και τα βάζει με όλους, δείχνοντας με το δάχτυλο τις ατέλειές τους, γεγονός που τον κάνει ελαφρώς στριμμένο και σπαστικούλη στα μάτια των κοινών, τρωτών θνητών.

Σκορπιός

Όλα ξεκινούν από την καχυποψία του Σκορπιού, η οποία φτάνει και περισσεύει ώστε να δείχνουν όλοι ένοχοι και ανόητοι. Αυτό το ζώδιο έχει έναν έμφυτο σνομπισμό που κάποιοι παρεξηγούν και περνάνε για κακία, σύμφωνα με το ladylike. Δεν είναι ακριβώς μισάνθρωποι, απλά περιμένουν το χειρότερο από όλους μας, εξ’ ου κι ο κυνισμός τους. Όσο πιο «μέσα» πέφτουν στις προβλέψεις τους, τόσο πιο ενισχυμένα μνησίκακοι εμφανίζονται.

Αιγόκερως

Ο κλασικός Αιγόκερως επίσης πιστεύει ότι τα ξέρει όλα καλύτερα απ’ όλους, καθώς και πως αξίζει τα πάντα σε σύγκριση με σένα που ούτε πολύ ξύπνια είσαι, ούτε και πολύ δουλευταρού. Πάρα πολύ πιθανό η ατάκα «να ψοφήσει η κατσίκα του γείτονα» να πρωτοβγήκε από χείλη Αιγόκερου. Όπως και το «είστε όλοι ηλίθιοι».

Υδροχόος

Είναι καλά παιδιά οι Υδροχόοι, αρκεί να μην τους πατήσεις τον κάλο. Δηλαδή, αν καταλάβουν ότι «το παίζεις» κάτι άλλο από αυτό που είσαι πραγματικά, αν πας να τους πουλήσεις μούρη/προσβάλλεις έστω κι άθελά σου/προσπαθήσεις να τους αλλάξεις/τους τη βγεις με κόκκινο, θα σε κάνουν με τα κρεμμυδάκια. Ο Υδροχόος είναι επίσης και λίγο ζηλιάρης, κατά το «γιατί αυτή/ός κι όχι εγώ;». Κατά τ’ άλλα είναι γλυκύτατο ζώδιο.

Ταύρος

Ο ρεαλιστής Ταύρος ενεργοποιεί το σύστημα ψεκασμού χολής όταν στην «ατμόσφαιρα» εμφανιστούν περίεργα «ατομίδια» που κοκορεύονται για την τελειότητά τους. Κόκκινο πανί για τον Ταύρο η αλαζονεία και ο εγωκεντρισμός, κι αυτό γιατί ο ίδιος απεχθάνεται να μπαίνει σε διαδικασία ανταγωνισμού για το ποιος την έχει μεγαλύτερη (την τελειότητα). Σε απλά ελληνικά, ο Ταύρος σιχαίνεται τα «ψώνια», δεν μπορεί να τα διαχειριστεί και πετάει «μελάνι» σαν τη σουπιά εν ώρα κινδύνου.

Καρκίνος

Η ανασφάλεια του Καρκίνου, η οποία αν ξεφύγει μπορεί να μεταλλαχθεί σε μη διαχειρίσιμο κόμπλεξ, του δημιουργεί προβλήματα στις σχέσεις του με τους ανθρώπους που δεν νιώθει ότι εκπέμπουν στο ίδιο μήκος κύματος μ’ εκείνον. Τα Καρκινάκια είναι συναισθηματικά και όταν ζορίζονται παθαίνουν παλιμπαιδισμό του στιλ «μου ‘φαγαν το μπιφτέκι μου». Κι αυτό δεν είναι πολύ ευχάριστο, αφού κατεβάζουν μούτρα, ρολά, μπινελίκια και γενικώς χρυσό πιάνουν, κάρβουνο το αφήνουν από την έκρηξη αρνητικής ενέργειας. Αν τους πάρεις με το καλό και δεν χάσεις την υπομονή σου, ισιώνουν, μέχρι την επόμενη φορά που θα νιώσουν ευάλωτοι. Καλή τύχη.

Αν ερωτεύτηκες σκορπιό τότε μάλλον να το ξανασκεφτείς!

Μάθαμε Τα ζώδια με την περισσότερη αρνητική ενέργεια και καταλάβαμε Πολλά - Εικόνα 2

Το ζώδιο του σκορπιού δεν είναι και το πιο εύκολο από τον ζωδιακό κύκλο! Αν έχει τύχει τώρα να ερωτευτείτε έναν σκορπιό τότε θα πρέπει να το ξανασκεφτείτε!

Είναι αυτό το σκοτεινό αγόρι ή γοητευτικό κορίτσι με το απόκοσμο βλέμμα στο πάρτι που ενώ έχει πιάσει μια γωνιά, σαν να θέλει να κρύβεται, κατορθώνει να τραβά όλη την προσοχή πάνω του!

Μην ξεγελιέσαι, θέλει να τραβά όλη την προσοχή πάνω του, μόνο που δεν θα τινάξει τη χαίτη του σαν το Λιοντάρι ή θα γίνει η ψυχή του πάρτι σαν τον Δίδυμο, αλλά θα σε μαγνητίσει με το συνήθως υγρό βλέμμα του έτσι ώστε μέσα από μαγνητικές συχνότητες και συμπαντικά σήματα εσύ να καταλάβεις πως ναι, αποζητά την προσοχή σου, και κυρίως την αγάπη σου!

Το «μυρίζω τα δάχτυλα μου» είναι η φράση-κλειδί στη σχέση με έναν Σκορπιό, όχι επειδή δεν ξέρει να σου πει τι θέλει και τι νιώθει – ως ζώδιο του νερού εξάλλου είναι σε πιο άμεση επαφή με το συναίσθημα – αλλά επειδή θέλει να νιώθει πάντα ξεχωριστός και πως εσύ θα έχεις ήδη καταλάβει τι είναι αυτό που ζητά και θα έχει ήδη φροντίσει για την ικανοποίηση αυτού του μη δηλωμένου αιτήματος.

Αν, τα πας καλά από διαίσθηση, προχώρα…

Μια διαίσθηση που θα σου χρειαστεί ειδικά αν είσαι σε φάση νέας γνωριμίας με Σκορπιό και προσπαθείς να καταλάβεις αν σε θέλει. Ναι, πως να στο θέσω με τρόπο που να βγάζει νόημα!

Από τη μία πλευρά ξέρει πως το να πλανάται ένα μυστήριο τον/την καθιστά σέξι (έχουν και μια φήμη πως είναι καλοί στο κρεβάτι να υπερασπιστούν) και από την άλλη, φοβάται πως αν φανερώσει συναίσθημα γίνεται ευάλωτος και έτοιμος για εκμετάλλευση.

Όταν λοιπόν νιώσει το απεριόριστο ενδιαφέρον και βεβαιωθεί για την αγνότητα των συναισθημάτων, ετοιμάσου για ακραία συναισθήματα, από το απόλυτο πάθος, στο απόλυτο μίσος και αντίστροφα.

Ένα είναι σίγουρο: Η καθημερινότητα με έναν Σκορπιό δεν είναι βαρετή και περιέχει πολλές αποχρώσεις του ίδιου συναισθήματος: θα βιώσεις για παράδειγμα τη μεταμόρφωση της αφοσίωσης στην κτητικότητα, πριν καν καταλάβεις πότε έγινε η αλλαγή από ένα συναίσθημα στο άλλο.

Η κτητικότητα είναι μία από τις μεγάλες αδυναμίες του Σκορπιού στο ζήτημα «συντροφικότητα» και αποτελεί μια μόνιμη πηγή συγκρούσεων, και οι συγκρούσεις με τον Σκορπιό θα σου μείνουν σίγουρα αξέχαστες, κυρίως επειδή δεν θα σε αφήσει να τις ξεχάσεις, πριν τις ξεχάσεις εκείνος/εκείνη (αν το κατορθώσει ποτέ…)

Οι καυγάδες με τον Σκορπιό είναι Ομηρικοί γιατί όπως προαναφέρθηκε, υπάρχει πάντα ένταση συναισθήματος(θυμάσαι εκείνο το δηλητήριο που κρατά πάντα στην ουρά του ο Σκορπιός;). Στη θετική πλευρά των γυαλικών που θα εκσφενδονιστούν είναι το πολύ καλό σεξ που θα παίξει μετά στο πάτωμα (μακριά από τα γυαλικά, μόνο…)

Θα πρέπει να προσφέρεις δώρα στην Πυθία για να καταλάβεις τι του συμβαίνει, έχει πάντα έτοιμη μια δόση δηλητηρίου για εσένα, είναι κτητικός. Άραγε, όλα αυτά είναι αρκετό αντίτιμο για ένα παθιασμένο σεξ; «Και δεν πάω με έναν Ταύρο, να τσακίσω και ένα παστίτσιο μετά;» σκέφτεσαι.

Μαζί σου, θα σου πω, αλλά για να είμαι απόλυτα ειλικρινής, ο Σκορπιός όντως προσφέρει κάτι μοναδικό: Αφοσίωση, τρυφερότητα, βάθος συναισθήματος, οικειότητα και αγάπη για τη δέσμευση. Ακόμα κι όταν απατήσει ο Σκορπιός θα το κάνει με συναίσθημα.

Αν για κάποιο λόγο, ήθελες η ερωτική σου ζωή να θυμίζει κάτι από σήριαλ του Παπακαλιάτη, ο Σκορπιός είναι ο άνθρωπος σου!

Και ένα tip για το τέλος: Όση ώρα κάθονται στη γωνιά τους, παρατηρούν! Είναι μια αίσθηση που μπορεί να νιώσεις ξαφνικά, σαν να είναι δύο μάτια καρφωμένα στην πλάτη σου που θα σε αναγκάσουν να γυρίσεις. Οι Σκορπιοί είναι πολύ οξυδερκείς και παρατηρητικοί γι’αυτό, σκέψου το καλά πριν τους κοροϊδέψεις!

Πηγή

Advertisement