ΠΑΤΗΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΜΕΝΟΥ

Mega Channel: Οι 10 καλύτερες σειρές που θέλουμε να ξαναδούμε μετά την πώληση της ταινιοθήκης του

Advertisement

Σειρές του Mega Channel – Ελληνική τηλεόραση: Πολλοί Έλληνες περιμένουν πως και πως την επιστροφή του Mega Channel. Μετά την αγορά που πραγματοποίησε, ο Βαγγέλης Μαρινάκης, το τηλεοπτικό κοινό περιμένει την επιστροφή του καναλιού στην Ελληνική τηλεόραση. Αυτό, διότι θέλει να δει ξανά τις αγαπημένες του σειρές, οι οποίες άφησαν εποχή.

Σειρές του Mega Channel – Ελληνική τηλεόραση: Δέκα σειρές του Mega Channel που θα θέλαμε να δούμε, όταν αρχίσει ξανά να εκπέμπει σήμα

1. Πενήντα Πενήντα: Τα ζευγάρια των Νικηφόρου και Ελισάβετ, Μίμη και Ξανθίππης και Παύλου και Ειρήνης αποτελούσαν τη σειρά. Επίσης, η απολαυστική ζωή τους έγινε η αγαπημένη συνήθεια των Ελλήνων τηλεθεατών.

Mega Channel: Οι 10 καλύτερες σειρές που θέλουμε να ξαναδούμε μετά την πώληση της ταινιοθήκης του - Εικόνα 1

2. Ευτυχισμένοι Μαζί: Ο Γιάννης Μπέζος και η Κατερίνα Λέχου δίνουν σάρκα κι οστά στην οικογένεια Μαυροτσούκαλου. Πρόκειται για διασκευή της ισπανικής σειράς Los Serrano από τη Ρένα Ρίγγα.

Mega Channel: Οι 10 καλύτερες σειρές που θέλουμε να ξαναδούμε μετά την πώληση της ταινιοθήκης του - Εικόνα 2

3. Οι Απαράδεκτοι: Η ζωή μιας ασυνήθιστης παρέας, με ένα ομοφυλόφιλο άτομο, το οποίο υποδύθηκε εξαιρετικά, ο Γιάννης Μπέζος.

Mega Channel: Οι 10 καλύτερες σειρές που θέλουμε να ξαναδούμε μετά την πώληση της ταινιοθήκης του - Εικόνα 3

4. Ντόλτσε Βίτα: Έχει να κάνει με τον παράνομο έρωτα της χήρας διευθύντριας εργοστασίου, της Χριστίνας Μαρκάτου, με το νεαρό Αντώνη Καλούδη, ο οποίος επρόκειτο να γίνει γαμπρός της.

Mega Channel: Οι 10 καλύτερες σειρές που θέλουμε να ξαναδούμε μετά την πώληση της ταινιοθήκης του - Εικόνα 4

5. Αναστασία: Η παράλληλη σχέση μιας νέας κοπέλας με δυο άντρες, πατέρα και γιο, και το δίλημμα που προκύπτει.

Mega Channel: Οι 10 καλύτερες σειρές που θέλουμε να ξαναδούμε μετά την πώληση της ταινιοθήκης του - Εικόνα 5

6. Ψίθυροι καρδιάς: Η σειρά του Μανούσου Μανουσάκη, «Ψίθυροι καρδιάς» αγαπήθηκε αμέσως από το κοινό. Μία τσιγγάνα, η Ερατώ ερωτεύεται το νεαρό αρχιτέκτονα, Αντώνη. Έτσι, ξεκινά ένας έρωτας. Μάλιστα, στην αρχή κρίνεται αταίριαστος εξαιτίας των στενόμυαλων νοοτροπιών, που επικρατούν.

Mega Channel: Οι 10 καλύτερες σειρές που θέλουμε να ξαναδούμε μετά την πώληση της ταινιοθήκης του - Εικόνα 6

7. Τρεις Χάριτες: Έχει να κάνει με τρεις αδελφές της οικογένειας Χαρίτου, οι οποίες ξαφνικά αναγκάζονται να συγκατοικήσουν στο πατρικό τους σπίτι για διαφορετικούς λόγους.

Mega Channel: Οι 10 καλύτερες σειρές που θέλουμε να ξαναδούμε μετά την πώληση της ταινιοθήκης του - Εικόνα 7

8. Λόγω Τιμής: Μια παρέα παιδιών από την Πάτρα είχε δώσει λόγο τιμής ότι θα παραμείνουν ενωμένοι για πάντα. Παρόλα αυτά, η παρέα θα μαλώσει, θα απογοητευτεί, θα χαθεί αλλά θα επιστρέψει και πάλι στην Πάτρα (σ.σ. η σειρά συνεχίζεται φέτος).

Mega Channel: Οι 10 καλύτερες σειρές που θέλουμε να ξαναδούμε μετά την πώληση της ταινιοθήκης του - Εικόνα 8

9. Σ΄αγαπώ Μ΄αγαπάς: Η Δήμητρα Παπαδοπούλου και ο Θοδωρής Αθερίδης μας «δείχνουν» την καθημερινή ζωή ενός τυπικού ελληνικού ζευγαριού της πόλης σε όλες τις εκφάνσεις της, τη σχέση τους, τους τσακωμούς τους, τα άγχη και τις φοβίες τους.

Mega Channel: Οι 10 καλύτερες σειρές που θέλουμε να ξαναδούμε μετά την πώληση της ταινιοθήκης του - Εικόνα 9

10. Κάποια από τις σειρές του Χριστόφορου Παπακαλιάτη: Η ζωή μας μια βόλτα, Να με προσέχεις, Κλείσε τα μάτια και Δύο μέρες μόνο είναι κάποιες από τις σειρές που θα θέλαμε να δούμε ξανά.

Mega Channel: Οι 10 καλύτερες σειρές που θέλουμε να ξαναδούμε μετά την πώληση της ταινιοθήκης του - Εικόνα 10

Πηγή

Advertisement