ΠΑΤΗΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΜΕΝΟΥ

Μύκονος: 70 ευρώ για ένα «σφηνάκι» τεκίλα! 30.000 ευρώ για έναν παπαγάλο

Advertisement

Καθημερινά το νησί των ανέμων καταφέρνει να βρίσκεται στην κορυφή της δημοσιότητας, κυρίως λόγω ιστοριών επίδειξης υπερβολικού πλούτου ή εξαιτίας των εξωφρενικών τιμών σε ορισμένα καταστήματα.

Κάνοντας μια βόλτα στο Nammos Village, παρατηρεί κανείς ανάμεσα στα γλυπτά του Σαλβαντόρ Νταλί και του Ρισάρ Ορλίνσκι ένα ζωντανό παπαγάλο.

Σύμφωνα με το protothema.gr, είναι ένας σπάνιος μπλε παπαγάλος αξίας 30.000 ευρώ, τον οποίο έχει στο χέρι του μόνιμα υπάλληλος του εμπορικού κέντρου, ο οποίος τον προσέχει. Η παρουσία του έγινε αισθητή στα εγκαίνια της μπουτίκ του διάσημου σχεδιαστή Philip Plein, ο οποίος όταν τον είδε ξετρελάθηκε και θέλησε να βγει μια φωτογραφία μαζί του.

Ο διστακτικός στην αρχή παπαγάλος ανέβηκε στο χέρι του Plein για το φωτογραφικό ενσταντανέ, χαλαρός και ήρεμος πριν επιστρέψει στον άνθρωπο που τον φροντίζει.

Η τεκίλα και το σοκ

Την ίδια στιγμή αυτό που για κάποιους στο νησί των ανέμων ηχεί φυσιολογικό, προκαλεί σοκ σε άλλους, ακόμη και στους έχοντες, όταν ακούν την τιμή για ένα σφηνάκι παλαιωμένης τεκίλας Don Julio 1942.

Η συγκεκριμένη που σε μια κάβα τιμάται 100-120 ευρώ το μπουκάλι ήταν η αγαπημένη Αμερικανού τουρίστα που κατέληξε με την παρέα του σε διάσημο κλαμπ της Μυκόνου.

Επειδή η παρέα έπινε βότκα, αυτός ζήτησε κάποια στιγμή ένα σφηνάκι Don Julio 1942 το οποίο ήπιε και ζήτησε να το πληρώσει επιτόπου, σύμφωνα με πληροφορίες.

Του το χρέωσαν εβδομήντα ευρώ τα οποία πλήρωσε αδιαμαρτύρητα, αν και βρήκε την τιμή της αδικαιολόγητα υψηλή, όπως έλεγε μετά στους φίλους του.

Όποιος θέλει να την απολαύσει με την παρέα του, θα χρειαστεί να καταβάλλει περί τα 1500 ευρώ για ένα μπουκάλι του πολύτιμου αυτού αποστάγματος.

Μύκονος: 70 ευρώ για ένα «σφηνάκι» τεκίλα! 30.000 ευρώ για έναν παπαγάλο - Εικόνα 2

Πηγή; sdna.gr

Advertisement