ΠΑΤΗΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΜΕΝΟΥ

Μπούκαρε στο Δημαρχείο Χαλκίδας και έσπαγε ό,τι έβρισκε μπροστά του

Advertisement

Σε έξαλλη ένας δημοτικός υπάλληλος μπούκαρε στο γραφείο του Δημάρχου Χαλκίδας και ένα χοντρό ξύλο στα χέρια έβριζε το Δήμαρχο και έσπαγε ότι έβρισκε μπροστά του.

Του ανταποκριτή μας από το lamiareport.gr στη Στερεά Ελλάδα

Το απίστευτο επεισόδιο έγινε στις 14:30 στο Δημαρχείο της Χαλκίδας όταν ο 51χρονος δημοτικός υπάλληλος μπήκε ως μαινόμενος ταύρος μέσα στο γραφείο του Δημάρχου Χρήστου Παγώνη και άρχισε να τον βρίζει και να τον απειλεί ζητώντας να μετατεθεί σε Δήμο της Αττικής.

Μάλιστα σύμφωνα με το ρεπορτάζ ο 51χρονος κρατούσε στα χέρια του ένα χοντρό ξύλο με το οποίο απειλούσε το Δήμαρχο, ενώ πριν είχε σπάσει με αυτό την οθόνη ενός υπολογιστή που ήταν πάνω στο γραφείο. Επίσης επιχείρησε να χτυπήσει και άλλους υπάλληλους που προσπάθησαν να τον εμποδίσουν.

Στο σημείο έσπευσαν αστυνομικοί από το Α.Τ. Χαλκίδας οι οποίοι κατάφεραν να ακινητοποιήσουν και να συλλάβουν τον υπάλληλο που ήταν εκτός εαυτού.

Σε βάρος του 51χρονου δημοτικού υπάλληλου υπεβλήθη μήνυση από το Δήμαρχο Χαλκιδέων, ενώ πληροφορίες αναφέρουν ότι ο εν λόγω υπάλληλος αντιμετωπίζει ψυχολογικά προβλήματα και στο παρελθόν έχει νοσηλευτεί σε ψυχιατρικά ιδρύματα της Αττικής.

Πηγή

Advertisement