ΠΑΤΗΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΜΕΝΟΥ

Νεογέννητο μωράκι αναγνωρίζει τη φωνή του μπαμπά του και του χαμογελά

Advertisement

Τα μωρά δεν θυμούνται τίποτα από την γέννησή τους. Επίσης δεν βλέπουν πολύ καλά και είναι πολύ ευαίσθητα. Ωστόσο σύμφωνα με την επιστήμη μπορούν να διακρίνουν ήχους ήδη απ’ όταν βρίσκονται στην κοιλιά της μαμάς τους. Αλλά ακόμη και αν πιστεύετε ότι μια τέτοια θεωρία είναι τραβηγμένη, η συγκινητική ιστορία αυτού του ζευγαριού θα σας βάλει σε σκέψεις.

Ένα ζευγάρι από την Bραζιλία περίμενε με αγωνία τον ερχομό του πρώτου τους παιδιού. Ο μπαμπάς για την ακρίβεια ήταν τόσο ενθουσιασμένος που θα σε λίγο καιρό θα αγκάλιαζε την κόρη του, που της «μιλούσε» καθημερινά πρωί-βράδυ λέγοντάς της πόσο την αγαπάει. Χάιδευε στοργικά την κοιλιά της συζύγου του και τραγουδούσε στο μωρό τους.

Παρόλο που δεν ήξερε αν η κόρη του μπορεί να τον ακούσει, εκείνος δεν άφησε ημέρα να περάσει χαμένη χωρίς να της μιλάει.

Νεογέννητο μωράκι αναγνωρίζει τη φωνή του μπαμπά του και του χαμογελά - Εικόνα 2

Αμέσως μόλις γεννήθηκε η μικρή, ο ευτυχισμένος μπαμπάς άρχισε να της μιλάει και τότε εκείνη του έδωσε το πιο αφοπλιστικό της χαμόγελο, δείχνοντας του ότι αναγνωρίζει την φωνή του. Ευτυχώς κάποιος είχε φωτογραφική μηχανή για να απαθανατίσει την μοναδική αυτή στιγμή.

Νεογέννητο μωράκι αναγνωρίζει τη φωνή του μπαμπά του και του χαμογελά - Εικόνα 3

Νεογέννητο μωράκι αναγνωρίζει τη φωνή του μπαμπά του και του χαμογελά - Εικόνα 4

Εσείς θυμάστε το πρώτο χαμόγελο του μωρού σας;

[mama365.gr]

Πηγή

Advertisement