ΠΑΤΗΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΜΕΝΟΥ

Τα ντοκουμέντα: Οι φωτό της Ντέμη που δείχνουν τι έκανε 3 το πρωί στην κουζίνα (Pics)

Advertisement

Tα «μαχαιρώματα» και οι καταγγελίες μεταξύ των παικτών του MasterChef έχουν φτάσει στο απόγειό τους τις τελευταίες εβδομάδες, με τις γυναίκες διαγωνιζόμενες του ριάλιτι μαγειρικής να είναι στο επίκεντρο τους.

Στο χτεσινό επεισόδιο μάλιστα είχαμε μία από τις πιο χαρακτηριστικές τέτοιες στιγμές του παιχνιδιού όταν η Κατερίνα, κομμώτρια και μαγείρισσα, μιλώντας στην κάμερα του παιχνιδιού έστρεψε τα βέλη της προς την Ντέμη κατηγορώντας επώνυμα για υποκρισία.

Κατά βάση είπε ότι υπήρξε μάρτυρας, όταν κατέβηκε στις 3 το βράδυ στο ισόγειο του σπιτιού του MasterChef και είδε την Ντέμη να τρώει σαλάμια και τυριά, ενώ έχει δηλώσει ότι είναι βίγκαν, ιδιοκτήτρια μάλιστα βίγκαν εστιατορίου.

Το Menshouse ερεύνησε αυτήν την καταγγελία και ανακάλυψε ότι όλα ήταν μία παρεξήγηση. Η Κατερίνα είχε κάνει λάθος, είχε παρεξηγήσει κάποια πράγματα που είδε, τα οποία απέχουν πολύ από την πραγματικότητα. Ίσως ήταν αγουροξυπνημένη, ήταν εξάλλου 3 το πρωί.

Οι φωτογραφίες που αποδεικνύουν ότι η Κατερίνα είχε κάνει λάθος και η Ντέμη ουδέποτε έφαγε σαλάμια αλλά παραμένει αυστηρά βίγκαν ακολουθούν στο φωτορεπορτάζ μας.

Τα ντοκουμέντα: Οι φωτό της Ντέμη που δείχνουν τι έκανε 3 το πρωί στην κουζίνα (Pics) - Εικόνα 2 Δεν ήταν η Ντέμη με το σαλάμι στο χέρι αλλά ο Γιώργος. Μέσα στη νύχτα μπορεί κάποιος να μπερδευτεί από τις σκιές. Τα ντοκουμέντα: Οι φωτό της Ντέμη που δείχνουν τι έκανε 3 το πρωί στην κουζίνα (Pics) - Εικόνα 3

Η Ντέμη είχε κατέβει να φάει μία μπανάνα, όχι αλλαντικά.

Τα ντοκουμέντα: Οι φωτό της Ντέμη που δείχνουν τι έκανε 3 το πρωί στην κουζίνα (Pics) - Εικόνα 4 Δεν ήταν σαλάμι αλλά ένα μεγάλο μαξιλάρι που είχε ξαπλώσει η σεφ για να ξεκουραστεί.

Τα ντοκουμέντα: Οι φωτό της Ντέμη που δείχνουν τι έκανε 3 το πρωί στην κουζίνα (Pics) - Εικόνα 5Sienna, Italy

Τo mystery box κάλυπτε το πρόσωπο του σεφ που κρατούσε τα αλλαντικά. Μπορεί να ήταν η Μαρία ή ο Σταυρής.

Τα ντοκουμέντα: Οι φωτό της Ντέμη που δείχνουν τι έκανε 3 το πρωί στην κουζίνα (Pics) - Εικόνα 6 Η Ντέμη καθάριζε ένα λάχανο και βρήκε αυτό μέσα, οπότε το έφαγε. Εφόσον ήταν μέσα στο λάχανο θεωρείται λαχανικό.

Τα ντοκουμέντα: Οι φωτό της Ντέμη που δείχνουν τι έκανε 3 το πρωί στην κουζίνα (Pics) - Εικόνα 7 Η Ντέμη είχε κατέβει στο κελάρι να πιει ένα κρασάκι μόνο και έτυχε τα σαλάμια να βρεθούν κοντά στο στόμα της, χωρίς να τα γευτεί όμως.

Πηγή

Advertisement