ΠΑΤΗΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΜΕΝΟΥ

Ντόρα Μπακογιάννη: «Να ανοίξουμε τις μετακινήσεις εκτός Νομού να πάει ο κόσμος στα εξοχικά και τα χωριά του»

Advertisement

Η βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας μίλησε για τις μετακινήσεις εκτός νομού, αναφέροντας πως ο κόσμος πρέπει να πάει στα εξοχικά και στα χωριά του.

Ντόρα Μπακογιάννη: Όλα όσα ανέφερε

Όπως είπε χαρακτηριστικά η κα Μπακογιάννη, «υπάρχουν φαντάζομαι δυο εισηγήσεις. Η μια ‘’μείνετε κλειστοί’’. Το ερώτημα εδώ είναι αν θα υπακούσει ο κόσμος. Η άλλη είναι να ανοίξουμε, με τεστ και εμβόλια».

Ντόρα Μπακογιάννη: «Να ανοίξουμε τις μετακινήσεις εκτός Νομού να πάει ο κόσμος στα εξοχικά και τα χωριά του» - Εικόνα 4

Και εξήγησε η ίδια: «Εγώ στηρίζω την δεύτερη, ο κόσμος να κάνει τα τεστ. Δειγματοληπτικά να γίνουν έλεγχοι από την Αστυνομία και να υπάρξουν αυστηρά πρόστιμα στους παραβάτες. Φυσικά, οι εμβολιασμένοι να μπορούν να μετακινηθούν. Να πάει ο κόσμος στα εξοχικά του, τα χωριά του».

Τέλος, για το αν θα πάει η ίδια στην Κρήτη, μετά την δήλωση που είχε κάνει στα τέλη Μαρτίου και έγινε viral πως «εμένα δεν θα με κρατήσει κανένας να μην πάω Κρήτη το Πάσχα», η Ντόρα Μπακογιάννη απάντησε:

«Μετά το ξύλο που έχω φάει, πολύ σοβαρά θα σας πω ότι αν ο πρωθυπουργός επιτρέψει τις μετακινήσεις, ώστε να πάρω τα αδέρφια, τα παιδιά και τα εγγόνια μου θα πάω, αλλιώς εδώ στην Αθήνα…».

Ν. Μπακογιάννη: Ακολουθεί σχετικό βίντεο από την τηλεόραση του «ΣΚΑΙ» και την εκπομπή «Σήμερα»

 

Πηγή : newsitamea.gr

 

Advertisement