ΠΑΤΗΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΜΕΝΟΥ

To παιχνίδι της μοίρας – Μέσα σε τέσσερα χρόνια έχασε τους γονείς της, έφυγε και η ίδια

Advertisement

Θρήνος, πόνος και γιατί… Κανείς δεν μπορεί να πιστέψει το άσχημο παιχνίδι που έπαιξε η μοίρα στην οικογένεια της 23χρονης Κατερίνας Χριστοφίδου, η οποία έχασε τη μάχη για τη ζωή και έφυγε τόσο νωρίς για το μεγάλο ταξίδι, αφήνοντας στη μέση τα όνειρα της.

Η Κατερίνα έδινε μεγάλη μάχη για να κρατηθεί στη ζωή, αφού αντιμετώπιζε σοβαρό πρόβλημα υγείας. Πάλεψε με όλη τη δύναμη της ψυχής της, αλλά δεν τα κατάφερε. Νικήθηκε από το θάνατο…

Η 23χρονη πριν από περίπου τέσσερα χρόνια έχασε τον πατέρα της, ενώ λίγο αργότερα από τη ζωή έφυγε και η μητέρα της. Η Κατερίνα βρήκε τη δύναμη, στάθηκε στα πόδια της και προσπάθησε να συνεχίσει τη ζωή της, κρύβοντας μέσα της, τον πόνο που ένιωθε από το χαμό των γονιών της.

Η μοίρα όμως έμελλε να της παίξει άσχημο παιχνίδι, αφού και η ίδια κλήθηκε να δώσει τη μεγαλύτερη μάχη της ζωής της για να ξεπεράσει το πρόβλημα υγείας της. Μα η Κατερίνα δεν τα κατάφερε και «έφυγε» χθες, βυθίζοντας τους συγγενείς και τους φίλους της στο πένθος.

Η κηδεία της Κατερίνα Χριστοφίδου θα τελεστεί αύριο Παρασκευή 10 Μαΐου και ώρα 12:00 το μεσημέρι στον Ιερό ναό Κόσμα του Αιτωλού στον Άγιο Αθανάσιο. Η οικογένεια επιθυμεί αντί στεφάνων να δοθούν εισφορές για τα ιατρικά έξοδα της Κατερίνας. Έκκληση όπως όλοι παρευρεθούν με λευκή φανέλα.

Η Κατερίνα εργάστηκε επίσης στην εταιρεία του Απόλλωνα.

To παιχνίδι της μοίρας - Μέσα σε τέσσερα χρόνια έχασε τους γονείς της, έφυγε και η ίδια - Εικόνα 2

Η ανάρτηση των οπαδών του Απόλλωνα: «Όμορφη, γλυκιά κι αγαπημένη.. σε ζηλέψανε οι αγγέλοι. Τόσο μικρή μα τόσο γενναία. Πάλεψες, αντιστάθηκες, τον ξεγέλασες τον π….η τον χάρο τόσο καιρό! Από εκείνο το ταξίδι στην Ιταλία που δεν σε άφησε ποτέ να το χαρείς σου έδειξε τις προθέσεις Του. Σε ήθελε κοντά Του καλή μας. Δίπλα Του. Δίπλα στην μανούλα σου και τα άλλα παιδιά.. Στο καλό αγαπημένη μας Κατερινούα. Το πανέμορφο, λαμπερό χαμόγελο σου θα φωτίζει πάντα το ταξίδι μας.. Θα σ’ αγαπάμε για πάντα»!

H επίσημη ανακοίνωση της ομάδας της Λεμεσού: «Ο Πρόεδρος, τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου, ο Γενικός Διευθυντής και το προσωπικό της Εταιρείας Απόλλων Ποδόσφαιρο (Δημόσια) Λτδ, εκφράζουν τα ειλικρινή τους συλλυπητήρια για τον άδικο χαμό της νεαρής φίλης του Απόλλωνα Κατερίνας η οποία απεβίωσε την Τετάρτη (09/05) σε ηλικία 23 ετών.

Κατερίνα μας καλό σου ταξίδι. Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα σε σκεπάσει…»

πηγή: omada.reporter.com.cy

Advertisement