ΠΑΤΗΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΜΕΝΟΥ

Παραδοσιακή συνταγή για να φτιάξετε τα πιο ζουμερά σπιτικά κεμπάπ

Advertisement

Σπιτικά κεμπάμπ – Εύκολη συνταγή: Θέλετε να κάνετε μία σπιτική συνταγή για να εντυπωσιάσετε, τα αγαπημένα σας πρόσωπα; Τότε, δεν έχετε παρά να ακολουθήσετε την παρακάτω συνταγή για σπιτικά κεμπάμπ. Το βέβαιο είναι πως θα εντυπωσιάσετε τα άτομα του οικογενειακού και του φιλικού σας περιβάλλοντος.

Σπιτικά κεμπάμπ – Εύκολη συνταγή: Ακολουθούν αναλυτικά τα υλικά, καθώς και οι οδηγίες για την εκτέλεση της συνταγής Σπιτικά κεμπάμπ – Εύκολη συνταγή: Υλικά συνταγής

– 1 κιλο κιμά αρνί ή μοσχάρι με αρνί μισό μισό – 2 κρεμμύδια τριμμένα – 7 με 8 κλωνιά μαιντανό – 2 κουταλιές της σούπας ξύδι – 1/3 φλυτζάνι τσαγιού ελαιόλαδο – 1 κουταλιά του γλυκού κοφτή πάπρικα γλυκιά η πικάντικη κατά προτίμιση – Λίγο νερό – 1/2 κουταλικά του γλυκού πιπέρι καγιέν – 1 κουταλιά της σούπας μπέκιν πάουντερ (σ.σ. κάνει αφράτα, τα μπιφτέκια) – Αλάτι – Πιπέρι

Παραδοσιακή συνταγή για να φτιάξετε τα πιο ζουμερά σπιτικά κεμπάπ - Εικόνα 1

Σπιτικά κεμπάμπ – Εύκολη συνταγή: Εκτέλεση συνταγής

– Τοποθετείστε σε μία λεκάνη τον κιμά, τα κρεμμύδια, το μαϊντανό, το ξίδι, το ελαιόλαδο, την πάπρικα, το καγέν, το αλάτι και το πιπέρι. – Ξεκινήστε να ζυμώνετε τα προαναφερθέντα υλικά. – Ρίξτε σιγά – σιγά και ένα φλιτζάνι του καφέ, νερό. – Ζυμώστε συνεχόμενα για οκτώ με δέκα λεπτά. – Σκεπάστε τη ζύμη σας και βάλτε τη στο ψυγείο για περίπου μία με δύο ώρες (σ.σ. εξήντα με εκατόν είκοσι λεπτά). – Ζεστάνετε σε μέτρια φωτιά, το αντικολλητικό τηγάνι σας. – Ψήστε κάθε πίτα για τρία με τέσσερα λεπτά από κάθε πλευρά της. – Σε περίπτωση που το επιθυμείτε, μπορείτε να τα ψήσετε και στη σχάρα.

Πηγή

Advertisement