ΠΑΤΗΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΜΕΝΟΥ

Νέο παραλήρημα: Απειλεί να αυτοκτονήσει ο Sin Boy

Advertisement

Το Νο1 θέμα συζήτησης της χθεσινής ημέρας έγινε ο τραγουδιστής Sin Boy μετά τη «βροχή» από stories που ανέβασε.

Σε μία παραληρηματική βραδιά, ο δημιουργός του υπερεπιτυχημένου Mama, τα έβαλε με όλους και με όλα, απείλησε και προκάλεσε από τον πρωθυπουργό μέχρι του Ιλουμινάτι, ενώ πρόσθεσε ότι κινδυνεύει η ζωή του και κάποιοι θέλουν να τον δολοφονήσουν.

Μετά τις θεωρίες συνωμοσίας, ο Sin Boy, τα έβαλε με συναδέλφους του αλλά και τον Γιάννη Αντετοκούνμπο και τα stories πήραν ξανά φωτιά. Το χειρότερο όμως το κρατούσε για το τέλος.

Ο τραγουδιστής ανέβασε συνομιλία του μέσω μηνυμάτων με τη διευθύντρια της δισκογραφικής του στην οποία φαίνεται να την απειλεί πως θα αυτοκτονήσει ζωντανά στα social media γιατί τον υποχρέωσαν να αναλάβει πολλές δισκογραφικές ευθύνες που δεν προλαβαίνει να τελειώσει.

Λίγο αργότερα φαίνεται να αναφέρει ότι όλο αυτό ήταν πλάκα για να δει τις αντιδράσεις της και να τις χρησιμοποιήσει δημόσια.

Στη συνέχεια ανέβασε φωτογραφία του με λεζάντα που ενημέρωνε ότι γύρισε από ψυχολόγο με χαρτί που δείχνει ότι είναι καλά και συνέχισε με νέα παραληρήματα τη σημερινή μέρα.

Gallery Νέο παραλήρημα: Απειλεί να αυτοκτονήσει ο Sin Boy - Εικόνα 2Νέο παραλήρημα: Απειλεί να αυτοκτονήσει ο Sin Boy - Εικόνα 3Νέο παραλήρημα: Απειλεί να αυτοκτονήσει ο Sin Boy - Εικόνα 4Νέο παραλήρημα: Απειλεί να αυτοκτονήσει ο Sin Boy - Εικόνα 5Νέο παραλήρημα: Απειλεί να αυτοκτονήσει ο Sin Boy - Εικόνα 6Νέο παραλήρημα: Απειλεί να αυτοκτονήσει ο Sin Boy - Εικόνα 7

 

Πηγή: dailymedia.gr

Advertisement