ΠΑΤΗΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΜΕΝΟΥ

Πέτρος Τατσόπουλος κατά Ραχήλ Μακρή: «Αυτό το θλιβερό σκατόψυχο υποκείμενο δεν σεβάστηκε ένα νεκρό»

Advertisement

Ο Πέτρος Τατσόπουλος έγινε έξαλλος με την απίστευτη και υβριστική ανάρτηση της Ραχήλ Μακρή, λίγες ώρες μετά την είδηση του θανάτου του δημοσιογράφου Νικου Ζαχαριάδη, που προκάλεσε ποικίλες και έντονες αντιδράσεις.

Ο δημοσιογράφος Νίκος Ζαχαριάδης άφησε την τελευταία του πνοή σε ηλικία 55 ετών. Σύμφωνα με την ΕΡΤ, ο δημοσιογράφος βρισκόταν σε επαγγελματικό ραντεβού, όταν αισθάνθηκε αδιαθεσία. Αμέσως κλήθηκε ασθενοφόρο, ωστόσο, εξέπνευσε κατά τη διακομιδή του στο νοσοκομείο.

Πέτρος Τατσόπουλος – Έξαλλος για την υβριστική ανάρτηση που αφορά έναν άνθρωπο που έφυγε από τη ζωή

Δείτε τι έγραψε για τη Ραχήλ Μακρή:

«Σήμερα γιορτάζει όλη η γη. Δημ..κάφρος που με έβριζε μας άδειασε τη γωνια» Πέτρος Τατσόπουλος κατά Ραχήλ Μακρή: «Αυτό το θλιβερό σκατόψυχο υποκείμενο δεν σεβάστηκε ένα νεκρό» - Εικόνα 1

Δείτε τι έγραψε ο Πέτρος Τατσόπουλος

«Η ΥΒΡΙΣ Ειλικρινά, ζητάω συγγνώμη γι’ αυτήν την ανάρτηση. Εάν μπορούσα να επισυνάψω μια προειδοποίηση, δεν θα ήταν “Απομακρύνετε τα μικρά παιδιά”, θα ήταν “Απομακρυνθείτε όλοι”. Θα μου επιτρέψετε επίσης να αγνοήσω το φύλο του συγκεκριμένου ατόμου. Είτε είναι γυναίκα, είτε είναι άνδρας, μου είναι αδιάφορο, αν όχι αποπροσανατολιστικό -για εμένα θα είναι “αυτό το θλιβερό υποκείμενο”, γένους ουδετέρου. Αυτό το θλιβερό υποκείμενο, λοιπόν, δεν διάβασε ποτέ την “Αντιγόνη” -και αν την διάβασε, δεν πήρε χαμπάρι Χριστό. Αυτό το θλιβερό υποκείμενο επιτέλεσε τη μεγαλύτερη ύβρι από τις ύβρεις: δεν σεβάστηκε έναν προ ολίγων ωρών νεκρό, μόνο και μόνο επειδή ο νεκρός, όσο βρισκόταν εν ζωή, της ασκούσε κριτική, όπως ασκούσε κριτική και σε αναρίθμητους άλλους, όπως -εξίσου γενναία- ασκούσε κριτική και στον εαυτό του. Αυτό το θλιβερό σκατόψυχο υποκείμενο αξίζει την ισόβια περιφρόνησή μας.»

Πέτρος Τατσόπουλος κατά Ραχήλ Μακρή: «Αυτό το θλιβερό σκατόψυχο υποκείμενο δεν σεβάστηκε ένα νεκρό» - Εικόνα 2

Πηγή

Advertisement