ΠΑΤΗΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΜΕΝΟΥ

Πύρρος Δήμας: «Ραγίζει» καρδιές η ανάρτηση για το θάνατο της γυναίκας του

Advertisement

Η Αναστασία Δήμα έχασε τη μάχη με τον καρκίνο στις 14 Ιουνίου 2018.

Ένας χρόνος κλείνει από την ημέρα που έφυγε από την ζωή η γυναίκα του Πύρρου Δήμα, Αναστασία.

Η Αναστασία Δήμα, μητέρα τεσσάρων παιδιών, έδωσε σκληρή μάχη με τον καρκίνο και τελικά υπέκυψε στις 14 Ιουνίου του 2018.

Ο Πύρρος Δήμας, το 2016 είχε μιλήσει για τη μάχη που έδινε η σύζυγός του, Αναστασία, με τον καρκίνο.

Όταν ρωτήθηκε γιατί εγκατέλειψε την πολιτική, ο Πύρρος Δήμας απάντησε: «Δεν εγκατέλειψα. Απλώς δεν ψηφίστηκα. Έπεσαν τότε οι εκλογές και πάνω στο πρόβλημα της Αναστασίας (σ.σ. της συζύγου του). Στις 3 Ιανουαρίου διαγνώστηκε ο όγκος στο κεφάλι, λίγο μετά, 14 του μηνός, χειρουργήθηκε. Γλοιοβλάστωμα. Εγχειρίστηκε στην Ελλάδα. Τώρα είναι σταθερή η κατάστασή της. Δεν έφυγα από την πολιτική γιατί δεν μου άρεσε ή μετάνιωσα αλλά για προσωπικούς λόγους. Δεν θα μπορούσα να αφήσω την Αναστασία, τα παιδιά».

Πύρρος Δήμας: «Ραγίζει» καρδιές η ανάρτηση για το θάνατο της γυναίκας του - Εικόνα 1 Ένας χρόνος συμπληρώθηκε από τον θάνατο της συζύγου του Πύρρου Δήμα. Πύρρος Δήμας: «Ραγίζει» καρδιές η ανάρτηση για το θάνατο της γυναίκας του - Εικόνα 2Ο Ολυμπιονίκης της άρσης βαρών στάθηκε κοντά στην σύζυγό του κάθε λεπτό. Πύρρος Δήμας: «Ραγίζει» καρδιές η ανάρτηση για το θάνατο της γυναίκας του - Εικόνα 3Η μάχη με την επάρατη νόσο ήταν σκληρή Πύρρος Δήμας: «Ραγίζει» καρδιές η ανάρτηση για το θάνατο της γυναίκας του - Εικόνα 4Το «Λιοντάρι της Χειμάρρας» τίμησε την μνήμη της συζύγου του με ένα συγκλονιστικό μήνυα στο Facebook. Πύρρος Δήμας: «Ραγίζει» καρδιές η ανάρτηση για το θάνατο της γυναίκας του - Εικόνα 5Η Αναστασία Δήμα δεν κατάφερε να βγει νικήτρια φεύγοντας από τη ζωή στις 14 Ιουνίου του 2018. Πύρρος Δήμας: «Ραγίζει» καρδιές η ανάρτηση για το θάνατο της γυναίκας του - Εικόνα 6Σήμερα ανέβασε στο Facebook μια τρυφερή φωτογραφία του ίδιου και της Αναστασίας, γράφοντας: «Πέρασε ένας χρόνος από τότε που άφησες τον κόσμο για να ζήσεις μέσα μας. Σε βλέπω στα πρόσωπα των παιδιών μας και καμιά φορά σε κανένα όνειρο…».

 

Πηγή: newsbomb.gr

Advertisement