ΠΑΤΗΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΜΕΝΟΥ

Η πληρωμένη και γεμάτη υπονοούμενα απάντηση της Ηλιάνας Παπαγεωργίου στην επίθεση του Πέτρου Κωστόπουλου

Advertisement

Στην ξαφνική επίθεση του Πέτρου Κωστόπουλου αποφάσισε να απαντήσει με αινηγματικό τρόπο η Ηλιάνα Παπαγεωργίου.

Ο παρουσιαστής του Open είχε τη δική του άποψη για το μοντέλο και κριτή του GNTM και δε δίστασε να την πει:

«Ανυπομονώ να δω αυτό που έχει κάνει για πρώτη φορά άνθρωπος. Κάνω αυτή τη δουλειά πάρα πολλά χρονιά και νομίζω πως είναι 31 ετών. Έχω μια αίσθηση εγώ πως η Ηλιάνα «την έχει δει» πολύ. Ουδείς την ήξερε σε αυτόν τον τόπο πριν βγει στο GNTM. Σε ποια καλλιστεία ήταν; Σε εκείνα που δεν τα έδειξε ούτε η μάνα τους. Ποιος τα έδειξε; Book έχει; Ξαφνικά βλέπω μια κοπέλα να μιλάει με ένα τουπέ και να τα έχει κάνει όλα. Λίγο φρένο.

Όσοι βγαίνουν στην τηλεόραση είναι αναγνωρίσιμοι. Ακόμη και οι παίκτες που έχουν γίνει ρεζίλι. Για αυτό, να μη γινόμαστε και να λέμε άνθρωπος δεν έχει κάνει application. Ρώτησα αυτούς που είναι στη Νέα Υόρκη. Φίλους έχουμε κι εκεί. Τίποτα ιδιαίτερο δε συνέβη ποτέ. Η Καγιά έχει κάνει πολύ καλύτερη καριέρα. Θέλει λίγο προσγείωση. Αν δεν ήσουν στο GNTM, δε θα ήσουν! Με ενοχλεί που βγαίνει ότι είναι παραπάνω κάποιος από αυτό που είναι», ανέφερε ο πρώην εκδότης.

Aπό την πλευρά της η Ηλιάνα Παπαγεωργίου επέλεξε άλλον δρόμο για να απαντήσει σε όσα της καταλογίζονται. Λλιγο αργότερα δημοσίευσε στα InstaStories της ένα κείμενο με σαφή υπονοούμενα στο οποίο ανέφερε:

«Φιλική υπενθύμιση. Κι αν τελικά αποφασίσεις να ξεκινήσεις, πιστεύοντας σε κάτι, ελπίζω να είναι αγάπη. Αλλά πιο σημαντικό, ελπίζω να είσαι ο εαυτός σου».

πηγη: dailymedia.gr

Advertisement