ΠΑΤΗΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΜΕΝΟΥ

Η Σίσσυ Χρηστίδου σε μία φωτογραφία που Λίγες θα τολμούσαν να δημοσιεύσουν

Advertisement

Η Σίσσυ Χρηστίδου είναι από τις γυναίκες που δεν διστάζουν να τσαλακώσουν την εικόνα τους, και γι’ αυτό οι φωτογραφίες που ανεβάζει ορισμένες φορές μπορούν πραγματικά να μας εκπλήξουν. Η παρουσιάστρια ξέρει πολύ καλά και να αυτοσαρκάζεται και να περνάει μηνύματα όταν χρειάζεται. Και η χθεσινή της φωτογραφία ήταν από αυτές που μας άρεσαν πολύ.

Αυτή τη φωτογραφία ελάχιστες γυναίκες θα την ανέβαζαν, πόσο μάλλον celebrities. Η Σίσσυ Χρηστίδου όμως που καθόλου δεν την ενοχλεί να τσαλακώνεται ανήκει σε αυτές που όχι μόνο την ανέβασε, αλλά την κράτησε και σε σταθερό post στο Instagram account της.

Στη gallery που θα δεις παρακάτω θα δεις τη Σίσσυ, αλλά και τη φωτογραφία που ανέβασε.

Η Σίσσυ Χρηστίδου σε μία φωτογραφία που Λίγες θα τολμούσαν να δημοσιεύσουν - Εικόνα 1 Τη Σίσσυ Χρηστίδου την έχουμε ζήσει σε όλες της τις εκφάνσεις και μπορούμε να πούμε πως είναι από αυτές τις celebrities που συμπαθούμε ιδιαίτερα. Μας αρέσει πολύ ο τρόπος που σκέφτεται, η αυτοπεποίθησή της, αλλά και η διάθεση αυτή ου βγάζει προς τα έξω.

Η Σίσσυ Χρηστίδου σε μία φωτογραφία που Λίγες θα τολμούσαν να δημοσιεύσουν - Εικόνα 2 Η παρουσιάστρια που έχει χωρίσει εδώ και περίπου έναν μήνα με τον επί χρόνια σύζυγό της Θοδωρή Μαραντίνη, περνάει μια μεταβατική περίοδο στη ζωή της και δείχνει να απολαμβάνει κάθε της στιγμή.

Η Σίσσυ Χρηστίδου σε μία φωτογραφία που Λίγες θα τολμούσαν να δημοσιεύσουν - Εικόνα 3 Ετοιμάζοντας το νέο της βίντεο στο κανάλι της λοιπόν, ανέβασε στο account της μια φωτογραφία στην οποία εμφανίζεται με μάσκα προσώπου. Και πιστεύουμε πως λίγες γυναίκες θα τομούσαν να «εκθέσουν» τον εαυτό τους με μία τέτοια φωτογραφία

Πηγη queen.gr

Advertisement