ΠΑΤΗΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΜΕΝΟΥ

Σκυλίτσα έχασε στη γέννα τα μικρά της: Σκάβει συντετριμμένη τον τάφο τους και αρνείται να τα αποχωριστεί

Advertisement

Σκυλίτσα έχασε στη γέννα τα μικρά της: Η ίδια σκάβει, όντας συντετριμμένη τον τάφο τους. Είναι φανερό πως αρνείται να τα αποχωριστεί.

Σκυλίτσα έχασε στη γέννα τα μικρά της: Το σπαρακτικό βίντεο

Έκλαιγε πάνω από τον λάκκο κι έγλειφε τα νεκρά τους σώματα. Συντετριμμένη είναι μία σκυλίτσα που έχασε τα μικρά της εξαιτίας επιπλοκών κατά τη διάρκεια της γέννας και το τελευταίο πράγμα που μπόρεσε να κάνει για τα κουταβάκια της ήταν να σκάψει τον… τάφο τους.

Το περιστατικό έλαβε χώρα στο Σούτζο, στην κινεζική επαρχία του Άνχουι, όταν το θηλυκό σκυλάκι γέννησε νεκρά δύο κουταβάκια και ξέσπασε σε θρήνους.

Στο σπαρακτικό βίντεο, φαίνεται να κρατά στο στόμα της το ένα από τα δύο μικρά της και ο ιδιοκτήτης της να προσπαθεί να το τραβήξει, ωστόσο η μητέρα θρηνεί και δεν μπορεί να το αποχωριστεί.

Κι άλλες λεπτομέρειες για το περιστατικό:

Όπως αποκαλύπτει το αφεντικό της κ. Κιν, η σκυλίτσα έσκαψε έναν ρηχό λάκκο στο έδαφος και τοποθέτησε τα μωρά της μέσα σε αυτόν. Δεν έφυγε όμως στιγμή από δίπλα τους, καθώς φανερά λυπημένη έκλαιγε και έγλειφε τα νεκρά σώματα τους.

Σκυλίτσα έχασε στη γέννα τα μικρά της: Σκάβει συντετριμμένη τον τάφο τους και αρνείται να τα αποχωριστεί - Εικόνα 1 Σκυλίτσα έχασε στη γέννα τα μικρά της: Σκάβει συντετριμμένη τον τάφο τους και αρνείται να τα αποχωριστεί - Εικόνα 2 Σκυλίτσα έχασε στη γέννα τα μικρά της: Σκάβει συντετριμμένη τον τάφο τους και αρνείται να τα αποχωριστεί - Εικόνα 3

Ο ιδιοκτήτης της δεν έλειψε από το πλευρό του κατοικίδιου του καταβάλλοντας κάθε δυνατή προσπάθεια για να το φροντίσει και να το παρηγορήσει.

Σκυλίτσα έχασε στη γέννα τα μικρά της: Σκάβει συντετριμμένη τον τάφο τους και αρνείται να τα αποχωριστεί - Εικόνα 4

Παρόλα αυτά, δεν έχει γίνει σαφές εάν υπάρχουν άλλα κουταβάκια που επέζησαν κατά τη διάρκεια του τοκετού.

Πηγή

Advertisement