ΠΑΤΗΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΜΕΝΟΥ

Τo σκίτσο μιας μαθήτριας για την φωτιά στο Μάτι που μας έφερε δάκρυα στα μάτια

Advertisement

23 Ιουλίου. Η μέρα που η Ελλάδα ήρθε αντιμέτωπη με έναν από τους χειρότερους εφιάλτες της. Η φωτιά που ξέσπασε στο Μάτι και το Νέο Βουτζά είναι ένα θέμα που μας βύθισε στο πένθος. Οι κάτοικοι της περιοχής προσπαθούν ακόμη και σήμερα να αντιμετωπίσουν την πραγματικότητα και να ξανα-γεννηθούν μέσα από τις στάχτες.

Τα ονόματα των αδικοχαμένων αρκετά, και οι περιουσίες που χάθηκαν ακόμη περισσότερες.

Τις τελευταίες ώρες κυκλοφορεί ένα σκίτσο στο facebook από μία μαθήτρια του Γυμνασίου Νέας Μάκρης. Το ίδιο το σχολείο τη δημοσίευσε στη σελίδα του και γράφει το εξής:

Η μαθήτριά μας Σοφία Αποστολίδου ζωγράφισε το παρακάτω έργο για να το προσφέρουμε ως αναμνηστικό του σχολείου μας ,της περιοχής μας και όλων όσων βιώσαμε.. «Φωτιά στο Μάτι»

Δες την παρακάτω.

Τo σκίτσο μιας μαθήτριας για την φωτιά στο Μάτι που μας έφερε δάκρυα στα μάτια - Εικόνα 1Η επόμενη μέρα της φωτιάς Τo σκίτσο μιας μαθήτριας για την φωτιά στο Μάτι που μας έφερε δάκρυα στα μάτια - Εικόνα 2Η επόμενη μέρα της φωτιάς

Τo σκίτσο μιας μαθήτριας για την φωτιά στο Μάτι που μας έφερε δάκρυα στα μάτια - Εικόνα 3Τo viral σκίτσο μιας μαθήτριας για την φωτιά στο Μάτι

πηγή: queen.gr

Advertisement