ΠΑΤΗΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΜΕΝΟΥ

Η Σπυριδούλα μαγειρεύει για πρώτη φορά συνταγή της στους τηλεθεατές!

Advertisement

Η Σπυριδούλα Καραμπουτάκη το είπε και το έκανε! Δεν πρόλαβε καλά-καλά να περάσει ένας μήνας από τον μεγάλο τελικό του Master Chef και ήδη άρχισε να παίρνει τη δική της θέση στο τηλεοπτικό σκηνικό της χώρας μας.

Παρά το γεγονός ότι ο Μανώλης Σαρρής ήταν ο μεγάλος νικητής του ριάλιτι μαγειρικής, η Σπυριδούλα ήταν εκείνη που έκανε το ντεμπούτο της σε κάποια τηλεοπτική κουζίνα και συγκεκριμένα σε αυτή της πρωινής εκπομπής του Star. H νεαρή Βολλιώτισσα βρέθηκε στο πλατό της εκπομπής και καλημέρισε με περίσσια άνεση το τηλεοπτικό κοινό, ανταλλάσσοντας φιλιά και αγκαλιές με τους παρουσιαστές Κατερίνα Καραβάτου και Κρατερό Κατσούλη.

Η Σπυριδούλα έδειξε από το πρώτο λεπτό να τα έχει καλά με τις κάμερες και με ετοιμότητα και άνεση που θα ζήλευαν και επαγγελματίες τηλεοπτικοί σεφ, παρουσίασε τη συνταγή που θα ετοίμαζε στους τηλεθεατές.

Δείτε παρακάτω το βίντεο αλλά και καρέ-καρέ τις πρώτες στιγμές της σε τηλεοπτικό χρόνο, εκτός των πλατό του MasterChef βέβαια. Η Σπυριδούλα μαγειρεύει για πρώτη φορά συνταγή της στους τηλεθεατές! - Εικόνα 1

Η Σπυριδούλα μαγειρεύει για πρώτη φορά συνταγή της στους τηλεθεατές! - Εικόνα 2

Η Σπυριδούλα μαγειρεύει για πρώτη φορά συνταγή της στους τηλεθεατές! - Εικόνα 3 πηγή: gossip-tv.gr

Advertisement