ΠΑΤΗΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΜΕΝΟΥ

Στρώμα θαλάσσης φέρετρο: Εσείς θα μπαίνατε στο ροζ στρώμα θαλάσσης «φέρετρο»

Advertisement

«Παρελθόν» θεωρείται η μόδα με τα γιγάντια φουσκωτά φλαμίνγκο, διότι φέτος το καλοκαίρι η νέα πλωτή τρέλα βγαίνει σε χρώμα ροζ και σε σχήμα φέρετρου.

Το προϊόν, το οποίο ακόμα βρίσκεται σε στάδιο παραγωγής, θα πωλείται πακέτο με το καπάκι του για να μην χτυπάει τους λουόμενους ο ήλιος και η ηλιοθεραπεία να κρατάει με τις ώρες σε προστατευόμενο περιβάλλον από τις υπεριώδεις ακτίνες του ήλιου.

Στρώμα θαλάσσης φέρετρο: Εσείς θα μπαίνατε στο ροζ στρώμα θαλάσσης «φέρετρο» - Εικόνα 2

Οι χρήστες στα social media έχουν τρελαθεί με το νέο προϊόν και δηλώνουν αποφασισμένοι να το αποκτήσουν μόλις βγει στην αγορά.

 

 

Ο σχεδιαστής του ροζ στρώματος θαλάσσης «φέρετρο» είναι ο Καναδός Άντριου Γκρίνμπομ. «Είχα την ιδέα για αυτό το πρότζεκτ πριν από τρία χρόνια με τον κολλητό μου @ian__felton. Βρήκα κάποιον φέτος για να μου φτιάξει ένα δείγμα και η ιδέα πήρε σάρκα και οστά», γράφει ο Καναδός στο λογαριασμό του στο Instagram. Ο Γκρίνμπομ αποκαλύπτει ότι του λείπουν 15.000 δολάρια για τη χρηματοδότηση του πρότζεκτ και απευθύνει έκκληση στους followers του να τον βοηθήσουν με τον οβολό τους.

Την ιδέα του ροζ φέρετρου εντόπισε γνωστό ελληνικό Γραφείο Τελετών, το οποίο τρολάρει την ιδέα λανσάροντάς το σαν το επόμενο του προϊόν.

Πηγή

Advertisement