ΠΑΤΗΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΜΕΝΟΥ

Survivor 4 – Ελευθερίου: “Η Μαριαλένα μου είπε να μεταφέρω ένα μήνυμα στον Γιώργο Λιβάνη”

Advertisement

Η Ελευθερία Ελευθερίου επέστρεψε στην Ελλάδα μετά την αποχώρησή της από το Survivor κι άρχισε να… κελαηδάει! Αφού αποκάλυψε πρώτο τι συνέβη με τον Αλέξη Παππά, μετά μίλησε για όλους και για όλα.

Δεν υπήρχε καλύτερο timing για να πει πως η Μαριαλένα της έδωσε ένα μήνυμα για τον Γιώργο Λιβάνη, μετά τα χθεσινά τρυφερά της πλάνα με τον Σάκη Κατσούλη στην παραλία…

Οι αποκαλύψεις της Ελευθερίας Ελευθερίου «Ήταν πολύ έντονη η στιγμή της αποχώρησης που δε θυμάμαι τι είπα στον Αλέξη. Δεν του είπα ποτέ τελείωσε τον Τζέιμς. Ο Αλέξης ήταν ο ψυχολόγος μου στο παιχνίδι. Είναι έξυπνος άνθρωπος, αλλά πολλές φορές είναι σκληρός.

Ο Αλέξης θέλει να πάρει την εκδίκησή του από τον Τζέιμς. Νομίζω πως είναι και ο λόγος που παραμένει ακόμη στο παιχνίδι. Το ότι έψαξα το μπαούλο ήταν αυθόρμητη κίνηση. Εκτέθηκα.

Σε καμία περίπτωση δεν θέλαμε να στοχοποιήσουμε κάποιον. Δεν μου είπε κάποιος να ψάξω το μπαούλο. Είχαμε μια συζήτηση με τη Μαριαλένα και μου είπε δες στο μπαούλο αν έχουν πάρει κάτι.

Ο Τζέιμς παίζει στρατηγικά. Όποιον ήθελε τον έβγαζε στον τάκο, τον στοχοποιούσε. Τώρα έχει καταλάβει πως κάτι κάνει λάθος. Ο Νίκος επηρεάζεται από τον Τζέιμς. Μου φώναζαν και με έλεγαν χαζή. Η Άννα Μαρία έλεγε πως δε φημίζομαι για την εξυπνάδα μου. Η Άννα Μαρία με ειρωνεύονταν συνέχεια.

Πιστεύω ο Σάκης έχει συναισθήματα για τη Μαριαλένα. Είναι καψούρης. Είναι μια σχέση ζωής. Η Μαριαλένα μου είπε να μεταφέρω ένα μήνυμα στον Γιώργο Λιβάνη. Φυσικά δε μπορώ να σας το πω. Ο Σάκης όταν μπήκε δεν μετέφερε τίποτα από ό,τι γίνεται έξω» είπε, μεταξύ άλλων, η Ελευθερία Ελευθερία.

 

via

Advertisement