ΠΑΤΗΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΜΕΝΟΥ

Ταξίδι – Θρίλερ: Απίστευτη Ταλαιπωρία για εκατοντάδες επιβάτες. Αντί για Θεσσαλονίκη τους πήγαν Ρουμάνια

Advertisement

Μια μέρα πριν τα Θεοφάνεια, μεγάλη ταλαιπωρία για 201 επιβάτες της πτήσης που είχε προορισμό τη Θεσσαλονίκη από το Λονδίνο, αλλά τελικά κατέληξε στην Τιμισοάρα.

Συγκεκριμένα, το αεροπλάνο επρόκειτο να προσγειωθεί στο αεροδρόμιο «Μακεδονία» το βράδυ της Παρασκευής από το Λονδίνο. Όμως, εξαιτίας των καιρικών συνθηκών αυτό στάθηκε αδύνατο. Η πτήση, ωστόσο, δεν κατευθύνθηκε σε κάποιο άλλο αεροδρόμιο της Ελλάδας, είτε της Καβάλας είτε της Αλεξανδρούπολης, είτε ακόμα και στην Αθήνα, ούτε σε άλλο κοντινό αεροδρόμιο άλλης χώρας, όπως στη Σόφια της Βουλγαρίας, αλλά σε εκείνο στην Τιμισοάρα της Ρουμανίας!

Από εκείνη την ώρα ξεκίνησε ο Γολγοθάς για τους επιβάτες, που καταγγέλλουν ότι τους «πέταξαν» στο αεροδρόμιο, όπου δεν μπορούν να βρουν ούτε κάτι να φάνε, ενώ ανάμεσά τους βρίσκονται ακόμη και βρέφη.

«Μας πέταξαν στο αεροδρόμιο. Μας είπαν στην αρχή να μην βγούμε από το αεροσκάφος, μετά να βγούμε. Δεν έχουμε καμία ακριβή υπεύθυνη ενημέρωση. Στις προσπάθειες που κάναμε να επικοινωνήσουμε με την πρεσβεία, τα περισσότερα τηλέφωνα δεν λειτουργούσαν. Κάποια στιγμή μας απάντησαν ότι δεν είναι δική τους αρμοδιότητα, παρά μόνο αν έχουν χαθεί ταξιδιωτικά έγγραφα», κατήγγειλε στον ΣΚΑΪ ένας από τους επιβάτες, ο κ. Καλαμάρας. «Δεν υπάρχει κάτι να φάμε. Δεν μας έχουν δώσει ένα ποτήρι νερό. Κάποιοι πήραν το λεωφορείο σε αυτές τις τραγικές καιρικές συνθήκες», συμπλήρωσε.

Περίπου οι μισοί από τους επιβάτες μπήκαν στα λεωφορεία που διέθεσε η εταιρεία, προκειμένου να πάνε οδικώς στη Θεσσαλονίκη. Όμως, σύμφωνα με τις καταγγελίες, ένα από αυτά δεν έχει θέρμανση!

«Είμαστε εγκλωβισμένοι εδώ και περιμένουμε. Οι μισοί έφυγαν με λεωφορεία που διέθεσε η εταιρεία μετά από πίεση. Λεωφορεία που δεν έχουν ούτε θέρμανση, τουλάχιστον στο ένα από τα δύο. Περίπου 100 έχουν μείνει εδώ, ανάμεσά τους κάποια μικρά παιδιά», δήλωσε στον ΣΚΑΪ από την πλευρά της η κ. Δραγασίδου, επιβάτης της ίδιας πτήσης.

Πηγή : thecaller.gr

Advertisement