ΠΑΤΗΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΜΕΝΟΥ

Η Τάμτα έκοψε αγορέ τα μαλλιά της: Η αλλαγή που δεν είχε ξαναδοκιμάσει ποτέ και λίγες θα τολμούσαν

Advertisement

Τάμτα με μαλλί αλά γκαρσόν: Η Τάμτα πραγματοποίησε την πρεμιέρα της. Στο πλευρό της βρισκόταν φυσικά, ο σύντροφός της, Πάρις Κασιδόκωστας. Τάμτα με μαλλί αλά γκαρσόν έχετε δει; Το βέβαιο είναι πως όχι. Ωστόσο, έτσι εμφανίστηκε στη σκηνή του Vox.

Η γνωστή τραγουδίστρια τα έδωσε για μια ακόμη φορά όλα. Στη σκηνή του Vox ανέβηκαν ακόμη οι Melisses και ο Χρήστος Μάστορας. Πρόκειται για μια συνεργασία, που επαναλαμβάνεται. Μάλιστα, το Vox, εξαιτίας της συγκεκριμένης συνεργασίας, αναμένετα για ακόμη μία σεζόν να γίνει ένα από τα πιο καυτά στέκια της νυχτερινής Αθήνας.

Η Τάμτα έκοψε αγορέ τα μαλλιά της: Η αλλαγή που δεν είχε ξαναδοκιμάσει ποτέ και λίγες θα τολμούσαν - Εικόνα 1

Η Τάμτα έκοψε αγορέ τα μαλλιά της: Η αλλαγή που δεν είχε ξαναδοκιμάσει ποτέ και λίγες θα τολμούσαν - Εικόνα 2Ο Χρήστος Μάστορας. Τάμτα με μαλλί αλά γκαρσόν: Φωτογραφίες από Κασιδόκωστα και Κουλιανού, οι οποίοι έδωσαν το «παρών» στην πρεμιέρα της Τάμτα

Από την πρεμιέρα της Τάμτα, φυσικό ήταν να μη λείπει ένας συγκεκριμένος άνθρωπος. Ο λόγος για τον Πάρη Κασιδόκωστα, ο οποίος είναι ο αγαπημένος της και ο άνθρωπος που τη στέκεται. Από εκεί και πέρα, το «παρών» έδωσαν και η Βίκυ Κουλιανού, ο Βασίλειος Κωστέτσος, ο Γιάννης Καζανίδης, η Αλεξάνδρα Κατσαϊτη, ο Στέλιος Κουδουνάρης, καθώς και πολλοί άλλοι. Μάλιστα, η γνωστή τραγουδίστρια τους έκανε να το χαρούν, με την ψυχή τους.

Η Τάμτα έκοψε αγορέ τα μαλλιά της: Η αλλαγή που δεν είχε ξαναδοκιμάσει ποτέ και λίγες θα τολμούσαν - Εικόνα 3Η Μάρα Δαρμουσλή.

Η Τάμτα έκοψε αγορέ τα μαλλιά της: Η αλλαγή που δεν είχε ξαναδοκιμάσει ποτέ και λίγες θα τολμούσαν - Εικόνα 4

Η Τάμτα έκοψε αγορέ τα μαλλιά της: Η αλλαγή που δεν είχε ξαναδοκιμάσει ποτέ και λίγες θα τολμούσαν - Εικόνα 5Ο Πάρης Κασιδόκωστας και ο καλός φίλος του και συνιδρυτής της Panik Records, Γιώργος Αρσενάκος.

Η Τάμτα έκοψε αγορέ τα μαλλιά της: Η αλλαγή που δεν είχε ξαναδοκιμάσει ποτέ και λίγες θα τολμούσαν - Εικόνα 6

Η Τάμτα έκοψε αγορέ τα μαλλιά της: Η αλλαγή που δεν είχε ξαναδοκιμάσει ποτέ και λίγες θα τολμούσαν - Εικόνα 7

Πηγή

Advertisement