ΠΑΤΗΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΜΕΝΟΥ

«Τίτλοι τέλους» για Μπουράκ Χακί και Χαρά Παππά – Ο λόγος του χωρισμού τους

Advertisement

Χωριστούς δρόμους αποφάσισαν να τραβήξουν ο Μπουράκ Χακί και η Χαρά Παππά έπειτα από τρεισήμισι χρόνια σχέσης. Ο δημοφιλής Τούρκος ηθοποιός και η πρώην παίκτρια του GNTM οι οποίοι παρά τη διαφορά ηλικίας έδειχναν ένα από τα πιο αγαπημένα ζευγάρια, έριξαν τίτλους τέλους στη σχέση τους. Την είδηση του χωρισμού επιβεβαίωσε, μάλιστα, ο ίδιος ο Μπουράκ Χακί ο οποίος μιλώντας σε τουρκικό μέσο αποκάλυψε ότι ο λόγος που απομακρύνθηκαν ήταν η απόσταση που τους χώριζε και όχι η ύπαρξη τρίτου προσώπου.

«Είναι αλήθεια. Χωρίσαμε με τη Χαρά. Όμως οι φήμες πως με απάτησε με άλλον στην Ελλάδα είναι μόνο φήμες. Η Χαρά είναι υπέροχος άνθρωπος και δεν θα έκανε ποτέ κάτι τέτοιο. Περάσαμε μαζί τριάμισι όμορφα χρόνια. Σκοπός μας ήταν να παντρευτούμε, αλλά δεν έγινε.

Έπρεπε να πάω στην Ελλάδα, αλλά δεν γινόταν και με την απόσταση -λόγω της καραντίνας- η σχέση μας “πάγωσε” και μου ζήτησε να χωρίσουμε. Ήταν δύσκολο για τη Χαρά που έζησε 2 χρόνια στην Τουρκία να τελειοποιήσει τα αγγλικά της και να υπάρχουν ευκαιρίες για τη δουλειά της. Φυσικά και στεναχωρήθηκα από το χωρισμό μας, αλλά πιστεύω ότι είναι η πιο σωστή απόφαση και για τους δυο μας», ανέφερε χαρακτηριστικά ο ηθοποιός στα τουρκικά ΜΜΕ.

Πηγή

Advertisement