ΠΑΤΗΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΜΕΝΟΥ

Βίντεο από Σχολείο: Καθηγητής Απλώνει το Χέρι του και χαϊδεύει μαθήτρια 14 Ετών.

Advertisement

Ένας δάσκαλος ιστορίας, στο σχολείο του Ιλλινόις, τέθηκε σε περιορισμό χωρίς πληρωμή, έπειτα από βίντεο που δημοσιεύτηκε και τον δείχνει να χαϊδεύει την πλάτη και την μέση μιας έφηβης μαθήτριας.

Τι ακριβώς έκανε ο καθηγητής Στο βίντεο που τραβήχτηκε τη Δευτέρα, ο Travis Holland μπορεί να φανεί καθαρά, να χαϊδεύει με το χέρι του την πλάτη και την μέση μιας μαθήτριας από μια τάξη του Eagerville High School.

Στη συνέχεια, ο δάσκαλος και προπονητής του μπέιζμπολ του σχολείου, φαίνεται να την τραβάει πιο κοντά προς στον ίδιο.

 

 

Βίντεο από Σχολείο: Καθηγητής Απλώνει το Χέρι του και χαϊδεύει μαθήτρια 14 Ετών. - Εικόνα 2

Βίντεο από Σχολείο: Καθηγητής Απλώνει το Χέρι του και χαϊδεύει μαθήτρια 14 Ετών. - Εικόνα 3

Οι γονείς του κοριτσιού μιλάνε για παρεξήγηση Ένας ανήσυχος γονέας από ένα από τα παιδιά που πηγαίνουν στον Eagerville, ισχυρίστηκε ότι αρκετοί μαθητές έχουν καταθέσει προηγουμένως καταγγελίες ενάντια στον Holland, αναφέροντας περιπτώσεις απρεπής συμπεριφοράς.

Οι γονείς του κοριτσιού από το βίντεο, είπαν ότι ο προπονητής προσπαθούσε να παρηγορήσει την κόρη τους. Πρόσφατα, είχε πεθάνει ένα μέλος της οικογένειας της.

Ο Holland δεν μπήκε σε περιορισμό αμέσως μετά την εμφάνιση του βίντεο. Προπονούσε την ομάδα του σχολείου για ένα επερχόμενο παιχνίδι μπέιζμπολ την Τετάρτη το βράδυ, πριν του ζητηθεί να μην επιστρέψει στις εγκαταστάσεις μέχρι την επόμενη μέρα.

Βίντεο από Σχολείο: Καθηγητής Απλώνει το Χέρι του και χαϊδεύει μαθήτρια 14 Ετών. - Εικόνα 4

Βίντεο από Σχολείο: Καθηγητής Απλώνει το Χέρι του και χαϊδεύει μαθήτρια 14 Ετών. - Εικόνα 5

Πηγή; viralman.gr

Advertisement